Bing-visuaalisen haun käyttö

Ota selvää, kuinka Bing-palvelusta haetaan käyttämällä kuvaa.

Visuaalinen haku mahdollistaa etsimisen verkosta käyttämällä kuvaa tekstin asemesta. Voit käyttää Visuaalista hakua samanlaisten kuvien, tuotteiden, sivujen, jotka sisältävät kuvan, ja jopa reseptien etsimiseen.

Visuaalisen haun käyttö

• Valitse Kuvat-välilehti minkä tahansa hakutulossivun yläosassa tai siirry kohtaan Bing-kuvat.
  • Valitse hakuruudussa kamerakuvake

PC:n työpöydällä tai kannettavalla voit:

• Vetää kuvan ruutuun (Bingistä, toiselta web-sivustolta tai tietokoneen tiedostosta)
  • Ota valokuva verkkokameralla
  • Selaa/siirrä kuvia tietokoneeltasi
  • Liitä kuva tai URL-osoite

Huomautus: Visuaalisen haun käyttämiseksi PC:ssä on oltava verkkokamera.

Mobiililaitteella voit:

• Ottaa valokuvan
  • Käyttää laitteeseen tallennettua valokuvaa
  • Selata ja siirtää tallennettuja kuvatiedostoja

Bing hakee verkosta kuvaasi käyttämällä Hakutuloksiin sisältyvät sivut, jotka käyttävät kuvaa, vastaavia kuvia ja muita tietoja.

Huomautus

Tarjoamiasi valokuvia voidaan käyttää Bingin kuvankäsittelypalveluiden parantamiseen.