Miksi näen tämän mainoksen?

Selitys siitä, miten Bing toimittaa kohdennettuja mainoksia.

Bing näyttää sinulle tietyn mainoksen useasta eri syystä. Kun näet mainoksen Bingissä, se voi perustua yhteen tai useampaan seuraavista:

Hakusi:

• Mainos liittyy nykyiseen hakuusi
  • Aihe on samankaltainen jonkin hiljattain hakemasi kanssa
  • Se liittyy vieraileviisi sivustoihin

Tietosi:

• Microsoft-tililläsi jakamasi syntymäaika
  • Microsoft-tililläsi valitsemasi sukupuoli
  • Mainostajalle jakamasi tiedot, kuten mainossähköposti tilaaminen
  • Tiedot LinkedIn-profiilissasi

Aiheeseen liittyviä aiheita

Poista välimuistiin tallennetut sivut Bingistä
Lähetä pyyntö sisällön poistamiseksi Bingistä
Ilmoita aikuisille tarkoitetusta tai sopimattomasta sisällöstä
Aikuisille tarkoitetun sisällön estäminen Turvallisella haulla