Paikkojen ja maamerkkien tutkiminen

Käytä Streetsidea nähdäksesi, miltä näyttäisi, jos kävelisit tai ajaisit tietyllä kadulla.

Streetsidessa voit tutustua paikkoihin ja nähtävyyksiin aivan kuin olisit paikalla. Aloita napsauttamalla Streetside Kuva Bing-karttojen Streetside-painikkeesta navigointipalkissa. Tämän jälkeen voit lähentää näkymää Streetsidessa napsauttamalla varjostettua aluetta. Voit katsoa paikkoja tasaisella ja suoralla New Yorkin kadulla tai jyrkällä ja mutkaisella San Franciscon kadulla.

Kuva Streetside-panoraamasta Bing-kartoissa