Bing-palkin käyttömukavuuden kehitysohjemaan osallistuminen ja ohjelmasta kieltäytyminen

Auta parantamaan Bing-palkin laatua ja toimintaa.

Kun Bing-palkki on käytössä, voit halutessasi osallistua kohteen Bing-palkki käyttömukavuuden kehitysohjelmaan, joka kerää tietoja tietokoneesta, hauista, avattujen verkkosivustojen osoitteista ja siitä, millaisessa käytössä Bing-palkki on. Näiden tietojen avulla voimme parantaa tuotteidemme ja palveluidemme laatua ja toimivuutta sekä estää roskapostin ja tietojenkalasteluyritysten pääsyn sähköpostiisi. Kun Bing-palkki on käytössä, keräämme tietoja, joilla parannamme hakuluokitusta ja Bing-palvelujen relevanssia ja suorituskykyä.

Käyttäjän yksityisyyden suojaamiseksi käyttäjän henkilöllisyyttä ei selvitetä eikä käyttäjään oteta yhteyttä eikä kohdenneta mainontaa tämän ohjelman keräämien tietojen perusteella. Nämä tiedot tallennetaan erilleen sellaisista mahdollisista käyttäjän tiliin liittyvistä tiedoista, joiden perusteella käyttäjän voisi tunnistaa. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumerot. Tämän ohjelman keräämät tiedot muunnetaan anonyymeiksi tai poistetaan kahdeksantoista kuukauden kuluttua.

Kun Bing-palkki on asennettu, voit osallistua tai jättää osallistumatta ohjelmaan valitsemalla Paranna käyttäjäkokemusta -valintaruudun tai poistamalla sen valinnan. Tämä tehdään ennen asennuksen viimeistelyä Valmis-painikkeella.

  1. Avaa WWW-selaimesi.
  2. Napsauta kohteen Bing-palkki oikeassa reunassa olevaa Asetukset-painiketta Kuva Bing-palkin asetukset-kuvakkeesta.
  3. Valitse Laatu, valitse Ei, en halua osallistua ja valitse Sulje.

Jos et näe tässä kuvattuja toimintoja, sinulla ei ehkä ole Bing-palkki-työkalun viimeisintä versiota. Jos haluat asentaa sen, valitse Bing-palkin lataussivu.

Aiheeseen liittyviä aiheita

Tietoja Microsoftin tietosuoja- ja suojauskäytännöstä

See more videos...