Säätietojen katselu

Näytä vallitseva säätila ja viiden päivän ennuste Bing-palkista.

Kohteen Bing-palkki Sää-painikkeella voit tuoda maailman eri kaupunkien säätiedot ja -ennusteet näkyviin. Voit myös valita oletuspaikkakunnan Sää-painikkeeseen ja katsoa sen säätilanteen yhdellä vilkaisulla suoraan Sää-painikkeesta.

Säätietojen katsominenexpando image

Graafinen esitys oletussijainnin nykyisistä säätiedoista näkyy automaattisesti Sää-painikkeessa. Jos haluat lisää säätietoja näkyviin, tee jompikumpi seuraavista toimista:

 • Tuo oletussijainnin tarkat säätiedot sekä viiden vuorokauden ennuste näkyviin napsauttamalla Sää-painiketta Kuva Bing-palkin Sää-painikkeesta.
 • Tuo jonkin toisen sijainnin tarkat säätiedot näkyviin napsauttamalla Sää-painiketta Kuva Bing-palkin Sää-painikkeesta ja selaa sitten muiden lisäämiesi sijaintien sääennusteita vasemmalla ja oikealla nuolipainikkeella.
Sijainnin lisääminen tai oletuspaikkakunnan vaihtaminenexpando image
 1. Napsauta Sää-painiketta Bing-palkin Sää-painikkeen kuvaBing-palkki-työkalussa.
 2. Valitse Asetukset.
 3. Voit tehdä seuraavia toimia:
  • Voit lisätä paikkakunnan luetteloon valitsemalla Lisää, kirjoittamalla paikkakunnan nimen, valitsemalla Haku ja napsauttamalla haluamaasi paikkakuntaa.
  • Voit muuttaa paikkakuntien näkymisjärjestystä sääennusteluettelossa valitsemalla paikkakunnan ja napsauttamalla ylä- ja alanuolia.
  • Voit vaihtaa oletuspaikkakunnan valitsemalla sen luettelosta ja valitsemalla Määritä oletukseksi. Oletuspaikkakunnan säätiedot näkyvät aina Sää-painikkeessa. Ne tulevat ensimmäisenä näkyviin, kun napsautat kohteen Bing-palkki Sää-painiketta.
 4. Valitse Sulje.
Huomautuksia
 • Jos et näe tässä kuvattuja toimintoja, sinulla ei ehkä ole Bing-palkki-työkalun viimeisintä versiota. Jos haluat asentaa sen, valitse Bing-palkin lataussivu.
 • Jotkin tässä kuvatuista ominaisuuksista ja toiminnoista eivät ehkä ole käytettävissä maassasi tai asuinalueellasi.

Aiheeseen liittyviä aiheita

Tietoja Bing-palkista
Bing-palkin painikkeiden valitseminen ja järjestäminen

See more videos...