WWW-sivustojen kääntäminen

Anna Bing-palkin kääntää verkkosivuja automaattisesti.

Bing-palkki Translator on maksuton konekäännöspalvelu, jonka avulla voit kääntää WWW-sivustojen tekstiä viiveettä toiselle kielelle. Bing-palkki Translator käyttää Microsoft-kääntäjä -konekäännöstekniikkaa, joka määrittää eri kielten välisiä vastaavuuksia tunnetuille sanoille ja lauseille. Konekäännöksistä on hyötyä käyttäjille, jotka eivät puhu kohdekieltä äidinkielenään. Käännöksestä saa yleiskäsityksen käännetyn verkkosivuston sisällöstä. Kone ei kuitenkaan vastaa kieltä äidinkielenään puhuvaa henkilöä eikä konekäännös ole täysin virheetöntä.

  1. Avaa Internet Explorer.
  2. Siirry WWW-sivulle, jonka haluat kääntää.
  3. Napsauta Käännä-painiketta Bing-palkin Käännä-painikkeen kuvaBing-palkki-työkalussa.

    Jos käännöspainike ei ole näkyvissä, lisää painike kohteeseen Bing-palkki. Jos haluat lisätietoja, katso Bing-palkin painikkeiden valitseminen ja järjestäminen.

  4. Valitse sivun yläosan Translator-palkista kieli, jolle haluat kääntää verkkosivuston.

    Jos haluat nähdä WWW-sivun käännetyn lauseen lähdekielellä, vie hiiren osoitin käännöksen kohdalle.

Jos haluat lisätietoja Bing-palkki Translatorista, siirry Microsoft Translatorin kotisivulle. Jos haluat tietoja tuetuista kielistä, palautteen lähettämisestä tai muista Microsoft Translatoria koskevista kysymyksistä, katso Microsoft-kääntäjän ohje.

Huomautuksia
  • Jos avaat WWW-sivun, jonka kieli on muu kuin selaimen oletuskieli, Bing-palkki Translator kysyy automaattisesti, haluatko kääntää tekstin. Jos haluat kääntää verkkosivun selaimen oletuskielelle, valitse kohteen Bing-palkki hakukentän alapuolella näkyvästä ilmoituksesta Kyllä.
  • Bing-palkki Translator pysyy käynnissä niin kauan kuin sama verkkosivu on auki. Kun siirryt toiselle WWW-sivulle, Bing-palkki Translator poistetaan käytöstä, kunnes haluat jälleen kääntää tekstiä.

Aiheeseen liittyviä aiheita

Tietoja Bing-palkista

See more videos...