Bing-palkin päivittäminen

Pidä itselläsi aina viimeisin Bing-palkin versio.

Bing pyrkii aina kehittämään tuotettaan Bing-palkki tekemällä parannuksia nykyisiin ominaisuuksiin sekä luomalla uusia ominaisuuksia käyttäjien iloksi ja hyödyksi. Kohteen Bing-palkki päivitykset toteutetaan automaattisesti, eivätkä ne edellytä toimia käyttäjältä.

Jos uusi ominaisuus julkaistaan tai aiempaan ominaisuuteen tehdään merkittäviä parannuksia, näkyviin voi tulla ilmoitus päivityksestä.

  • Joskus uusi painike tulee heti näkyviin kohteeseen Bing-palkki. Sillä on uusi kuvake ja siinä on Uusi-merkintä.
  • Toisinaan uusi painike täytyy lisätä manuaalisesti, ennen kuin se näkyy kohteessa Bing-palkki. Napsauta kohteen Bing-palkki oikeassa reunassa olevaa Asetukset-kuvaketta Kuva Bing-palkin asetukset-kuvakkeesta. Painikkeet, jotka voi lisätä kohteeseen Bing-palkki, näkyvät vasemmassa sarakkeessa. Lisää painike valitsemalla se Painikkeet, joita voit lisätä -luettelosta ja valitse Lisää. Jos haluat lisätietoja, katso Bing-palkin painikkeiden valitseminen ja järjestäminen.
Huomautus

Jos et näe tässä kuvattuja toimintoja, sinulla ei ehkä ole Bing-palkki-työkalun viimeisintä versiota. Jos haluat asentaa sen, valitse Bing-palkin lataussivu.

Aiheeseen liittyviä aiheita

Tietoja Microsoft Updatesta
Bing-palkin asentaminen

See more videos...