Como informar dun problema ou poñerse en contacto con Bing

Información sobre como comunicar resultados ofensivos, problemas relacionados coa propiedade intelectual ou outros asuntos sobre o contido dun sitio web.

Se tes algún problema cun URL en concreto ou outra información incluída nos resultados de busca, podes informar disto a Bing. Informar dun problema non implica necesariamente que o URL se vaia eliminar dos resultados de busca. Bing limita a eliminación de resultados de busca a un conxunto reducido de circunstancias e condicións para evitar restrinxir o acceso dos usuarios de Bing a información relevante.

Se ves erros reais ou outros problemas en Bing, podes avisarnos mediante a ligazón Comentarios que aparece na parte inferior da páxina. A continuación atoparás outras formas de poñerte en contacto connosco e obter máis información sobre Bing.

API de busca de Bingexpando image

Se es programador e tes preguntas sobre as API de busca de Bing, preme aquí para consultar os prezos e información adicional.

Bing Adsexpando image

Se tes preguntas sobre o teu anuncio de Bing, inicia sesión no portal de Microsoft Ads para recibir axuda.

Bing Pages (versión beta)expando image

Preme aquí para obter máis información sobre como mellorar a túa marca con Bing Pages.

Bing Placesexpando image

Se tes preguntas sobre como engadir o teu negocio en Bing ou corrixir a túa información, vai ao portal de Bing Places.

Mapas de Bingexpando image

Se tes algún problema cos Mapas de Bing, preme aquí e despois selecciona o botón de comentarios situado na parte inferior da páxina.

Caixa de ferramentas de Bing para administradores webexpando image

Se es administrador web ou propietario dun sitio e tes preguntas sobre a túa presenza en Bing, inicia sesión no portal da caixa de ferramentas de Bing.

Bing Desktop e Bing Wallpaperexpando image

Bing Desktop incorporouse noutros produtos. Para engadir unha nova imaxe de Bing ao escritorio cada día, instala Bing Wallpaper.

Aplicación de Bing para Androidexpando image

Para achegar comentarios sobre a aplicación de Bing para Android, envía un correo electrónico a bfafeedback@microsoft.com.

Aplicación de Bing para iOSexpando image

Podes enviar comentarios directamente na aplicación ou escribir un comentario no Apple Store.

Foro da comunidade de Bingexpando image

Fai preguntas e recibe respostas aquí.

Nota

Bing non controla o contido que publican os sitios web nin o que aparece nos resultados de busca de Bing. Para garantir que o contido se elimina dos resultados de busca, o mellor que podes facer é poñerte en contacto co administrador do sitio web que publicou o contido e solicitarlle que o elimine. Mesmo se Bing elimina o URL dos resultados de busca, seguirá existindo e poderase acceder a el directamente desde o enderezo web ata que o administrador web elimine o contido do seu sitio web.

See more videos...