Realizar un seguimento do que atopas

Utiliza lugares para gardar localizacións de mapa para poder volver acceder a eles rápida e facilmente.

Se os gardas en Os meus lugares, poderás organizar os lugares que che importan facilmente e volver a eles máis adiante. Só tes que buscar a opción de gardado cando busques no mapa ou o explores.

Para ver Os meus lugares no teu dispositivo móbil, vai a Bing.com e selecciona Os meus lugares no menú de Bing que está situado na parte superior dereita. Ou tamén podes ir a www.bing.com/maps/myplaces.

Temas relacionados

Acerca da seguridade persoal en Os meus lugares

See more videos...