Kako prijaviti problem ili se obratiti servisu Bing

Informacije o načinu prijave uvredljivih rezultata, problema u vezi s intelektualnim vlasništvom ili drugih problema sa sadržajem na određenom web-mjestu.

Ako imate problem u vezi s određenim URL-ovima ili drugim informacijama koje sadrže rezultati pretraživanja, možete ih prijaviti servisu Bing. Prijava problema neće nužno dovesti do uklanjanja URL-a iz rezultata pretraživanja. Bing uklanjanje rezultata pretraživanja ograničuje samo na određene okolnosti i uvjete kako korisnicima servisa Bing ne bi ograničio pristup važnim informacijama.

Ako uočite činjenične pogreške ili druge probleme na servisu Bing, možete nas upozoriti na njih putem veze na povratne informacije pri dnu stranice. U nastavku pogledajte druge načine na koje nam se možete obratiti i dobiti više informacija o servisu Bing.

API-ji za pretraživanje servisa Bingexpando image

Ako ste razvojni inženjer i imate pitanja o API-jima za pretraživanje servisa Bing, kliknite ovdje za informacije o cijenama i dodatne informacije.

Bing Adsexpando image

Ako imate pitanja o svojem oglasu na servisu Bing, prijavite se na portal Microsoft Ads za podršku.

Bing stranice (beta-verzija)expando image

Kliknite ovdje za više informacija o poboljšanju svoje robne marke putem Bing stranica.

Bing mjestaexpando image

Ako imate pitanja o dodavanju svoje tvrtke na servis Bing ili o ispravljanju podataka, idite na portal Bing mjesta.

Bing karteexpando image

Ako imate problem s uslugom Bing karte, kliknite ovdje pa odaberite gumb za povratne informacije pri dnu stranice.

Komplet alata za administratore web-mjesta servisa Bingexpando image

Ako ste administrator web-mjesta ili vlasnik web-mjesta i imate pitanja o vašoj prisutnosti na servisu Bing, prijavite se na portal Bing Toolbox.

Bing Desktop i Bing Wallpaperexpando image

Bing Desktop dio je drugih proizvoda. Da biste svakodnevno dodavali novu sliku servisa Bing na radnu površinu, instalirajte aplikaciju Bing Wallpaper.

Aplikacija Bing za Androidexpando image

Da biste poslali povratne informacije o aplikaciji Bing za Android, pošaljite poruku e-pošte na adresu bfafeedback@microsoft.com

Aplikacija Bing za iOSexpando image

Povratne informacije možete poslati izravno u aplikaciji ili ostaviti komentar u trgovini Apple Store.

Bilješka

Bing ne upravlja sadržajem koji se objavljuje na web-mjestima ili prikazuje u rezultatima pretraživanja tražilice Bing. Kako biste bili sigurni da će se sadržaj ukloniti iz rezultata pretraživanja, najbolje je da se obratite administratoru web-mjesta na kojem je sadržaj objavljen i zatražite brisanje ili uklanjanje sadržaja. Čak i ako Bing ukloni URL iz rezultata pretraživanja, URL i dalje postoji i može se otkriti odlaskom izravno na adresu web-mjesta sve dok administrator web-mjesta ne ukloni sadržaj.

See more videos...