O osobnoj sigurnosti za Moja mjesta

Savjeti koji će vam pomoći da ostanete zaštićeni pri stvaranju mjesta na Bing kartama. Djeca mlađa od 13 godina ne smiju stvarati mjesta.

Javna mjesta mogu se pretražiti i pojavljuju se kao rezultati koje su objavili korisnici. Ako popis mjesta učinite privatnim, on se neće moći pretražiti, ali i dalje možete dijeliti web-adresu. Budući da su javna mjesta dostupna svima na internetu, poduzmite neke mjere sigurnosti kada ih spremate.

Pročitajte Kodeks ponašanja Windows kako biste bili sigurni da se držite smjernica. Djeca mlađa od 13 godina ne smiju stvarati mjesta.

Upotrijebite zdrav razum i sljedeće savjete kao pomoć za očuvanje sigurnosti:

  • Uvijek mislite na svoju sigurnost: Ne objavljujte javno informacije za koju ne želite da je neki stranac pročita. Također mislite na sigurnost obitelji i prijatelja.
  • Čuvajte svoj identitet: Ne objavljujte svoje pravo ime, naziv škole, naziv momčadi, mjesto gdje radite ili bilo koju drugu informaciju koja se može upotrijebiti za vašu osobnu identifikaciju.
  • Čuvajte svoju adresu: Nemojte strancima reći gdje živite.
  • Čuvajte svoj osobni raspored privatnim: Nemojte strancima dati do znanja kada biste mogli biti sami kod kuće.
  • Pregledajte svoje fotografije: Provjerite da se na vašim fotografijama ne nalaze kućni brojevi, brojevi registracijskih tablica ili druge pojedinosti koje se mogu upotrijebiti za identifikaciju.
  • Provjerite skrivene podatke: Provjerite da metapodaci ili svojstva vaših fotografija ne sadrže informacije koje se mogu upotrijebiti za osobnu identifikaciju.
  • Provjerite svoje veze: Nemojte objavljivati veze na web-mjesta ili blogove koji sadrže informacije koje mogu pomoći u vašoj identifikaciji.
  • Pomognite u čuvanju sigurnosti drugih: Ne objavljujte osobne informacije o drugima ili veze na njih i ne dopuštajte drugima da objavljuju vaše osobne informacije.

Neke opisane značajke i funkcije možda neće biti dostupne u vašoj državi ili regiji.

Povezane teme

Vodite evidenciju onoga što pronađete
Slanje povratnih informacija ili prijava problema

See more videos...