Uključite se u Program za poboljšanje upotrebe trake Bing ili se iz njega isključite

Pridonesite poboljšavanju kvalitete i izvedbe trake Bing.

Kada koristite Traka Bing, možete sudjelovati u neobaveznom Programu za poboljšanje upotrebe trake Traka Bing kojim se prikupljaju podaci o vašem računalu, pretraživanjima, adresama web-mjesta koja posjećujete i načinu upotrebe trake Traka Bing. Ti nam podaci omogućuju da poboljšamo kvalitetu i izvedbu naših proizvoda i usluga te da zaštitimo vaš ulazni spremnik od neželjenih poruka i pokušaja krađe identiteta. Dok je traka Traka Bing omogućena, prikupljat ćemo podatke koji nam omogućuju poboljšanje rangiranja i relevantnosti pretraživanja te rada usluga Bing.

Da bismo zaštitili vašu privatnost, podatke prikupljene u okviru ovog programa nećemo koristiti da bismo vas identificirali, kontaktirali ili vas odredili kao ciljnu skupinu za primanje određenog reklamnog materijala, a te ćemo podatke spremiti zasebno od bilo kakvih podataka o računu koje posjedujemo, a putem kojih vas se može identificirati, kao što su ime, adresa e-pošte ili brojevi telefona. Podatke prikupljene putem ovog programa anonimizirat ćemo ili izbrisati nakon osamnaest mjeseci.

Prilikom instalacije trake Traka Bing možete odabrati želite li sudjelovati u ovom programu tako da omogućite ili onemogućite potvrdni okvir Poboljšaj moje iskustvo rada prije no što kliknete Završi da biste dovršili instalaciju.

  1. Otvorite web-preglednik.
  2. Na desnoj strani Traka Bing kliknite gumb Postavke slika ikone postavki trake Bing.
  3. Kliknite Kvaliteta, odaberite Ne, ne želim sudjelovati, a zatim kliknite Zatvori.

Ako ne vidite ovdje opisane značajke, možda nemate najnoviju verziju Traka Bing. Da biste je instalirali, idite na Stranica za preuzimanje za traku Bing.

Povezane teme

Više o Microsoftovim pravilima zaštite privatnosti i sigurnosti

See more videos...