Pregled vremenske prognoze

Pregledajte trenutačne vremenske uvjete i petodnevnu prognozu na traci Bing.

Gumb Vrijeme na traci Traka Bing omogućuje vam da za različite gradove širom svijeta pregledate vremenske uvjete i prognoze. Možete i odabrati zadani grad te odmah pregledati vremenske uvjete u tom gradu jer će se oni prikazati na samom gumbu Vrijeme.

Pregled izvješća o vremenuexpando image

Na gumbu Vrijeme automatski je vidljiv grafički prikaz trenutnih vremenskih uvjeta na zadanoj lokaciji. Ako su vam potrebne dodatne informacije o vremenu, učinite nešto od sljedećega:

 • Detaljne informacije o trenutačnim vremenskim uvjetima i petodnevnu prognozu za zadanu lokaciju možete pregledati tako da kliknete gumb Vrijeme slika gumba Vrijeme na traci Bing.
 • Da biste vidjeli podrobne informacije o trenutačnim vremenskim uvjetima na drugoj lokaciji, kliknite gumb Vrijeme slika gumba Vrijeme na traci Bing, a zatim kliknite gumbe sa strelicom lijevo i desno da biste se pomicali kroz vremenske prognoze za bilo koja druga mjesta koja ste dodali.
Dodavanje lokacije ili promjena zadanog gradaexpando image
 1. Kliknite gumb Vrijeme slika gumba Vrijeme na traci Bing na Traka Bing.
 2. Kliknite Mogućnosti.
 3. Učinite nešto od sljedećega:
  • Da biste na popis dodali grad, kliknite Dodaj, unesite naziv grada, kliknite Pretraživanje, a zatim kliknite željeni grad.
  • Da biste promijenili redoslijed kojim se gradovi prikazuju kada se krećete kroz njihove vremenske prognoze, odaberite grad, a zatim kliknite gumb sa strelicom za gore ili dolje.
  • Da biste promijenili zadani grad, na popisu odaberite željeni grad, a zatim kliknite Postavi kao zadano. Vrijeme u zadanom gradu uvijek će se prikazivati na gumbu Vrijeme te će se prvo prikazati kada na Traka Bing kliknete gumb Vrijeme.
 4. Kliknite Zatvori.
Bilješke
 • Ako ne vidite ovdje opisane značajke, možda nemate najnoviju verziju Traka Bing. Da biste je instalirali, idite na Stranica za preuzimanje za traku Bing.
 • Neke opisane značajke i funkcije možda neće biti dostupne u vašoj državi ili regiji.

Povezane teme

Više o traci Bing
Odaberite i organizirajte gumbe na traci Bing

See more videos...