Prijevodi web-mjesta

Neka traka Bing automatski prevede web-stranice za vas.

Traka Bing prevoditelj besplatna je usluga strojnog prevođenja koju možete koristiti da biste tekst web-mjesta u trenutku preveli na drugi jezik. Traka Bing prevoditelj koristi tehnologiju Microsoft Translator za statističko strojno prevođenje koja poznate riječi i fraze povezuje s odgovarajućim izrazima na drugim jezicima. Strojno prevođenje može biti korisno osobama koje ne govore dani jezik jer pomoću njega mogu shvatiti osnovni smisao teksta web-mjesta, no tehnologija koja stoji iza strojnog prevođenja ne može se poistovjetiti s izvornim govornikom te strojno prevedeni tekst nije u potpunosti točan.

  1. Otvorite Internet Explorer.
  2. Otvorite web-stranicu koju želite prevesti.
  3. Kliknite gumb Prevedi slika gumba Prevedi na traci Bing na Traka Bing.

    Ako se gumb Prevedi ne prikazuje, dodajte ga na Traka Bing. Više informacija potražite u odjeljku Odaberite i organizirajte gumbe na traci Bing.

  4. Na traci Prevoditelj koja se nalazi na vrhu stranice odaberite jezik na kojem web-mjesto želite vidjeti.

    Ako prevedenu rečenicu na web-mjestu želite vidjeti na njezinom izvornom jeziku, pokažite prijevod.

Više informacija o Traka Bing prevoditelju potražite na početnoj stranici Microsoft Translator. Informacije o podržanim jezicima, slanju povratnih informacija ili drugim pitanjima o servisu Microsoft Translator potražite u odjeljku Pomoć za Microsoft Translator.

Bilješke
  • Ako otvorite web-stranicu koja nije na zadanom jeziku vašeg preglednika, Traka Bing prevoditelj automatski će vas pitati želite li je prevesti. Ako web-stranicu želite prevesti na zadani jezik preglednika, na odzivniku koji će se prikazati ispod okvira za pretraživanje na traci Traka Bing kliknite Da.
  • Traka Bing prevoditelj ostat će uključen dok god se nalazite na istoj web-stranici. Kada otvorite drugu web-stranicu, Traka Bing prevoditelj će se isključiti sve dok ponovo ne odaberete prevođenje.

Povezane teme

Više o traci Bing

See more videos...