Képek szűrése licenctípus szerint

A licencszűrővel magán- vagy kereskedelmi célokra felhasználható képeket kereshet ki.

Ha akár kereskedelmi, akár magáncélra felhasználható, megosztható vagy módosítható fájlokat keres, használja a licencszűrőt. A szűrő a Creative Commons licencelési rendszer használatán alapszik. A szűrő valamely elemét kiválasztva megjelennek a felhasználási szándéknak megfelelő képtalálatok.

A licenc szerinti szűrésről

A következő lista ismerteti a választható lehetőségeket és a használatukat:

  • Köztulajdon: A kép készítője a jogszabályok által lehetővé tett legteljesebb mértékben lemondott kizárólagos jogairól. További tudnivalók ezzel kapcsolatban.
  • Szabadon megosztható és felhasználható: Ezeket a képeket változatlan formában megoszthatja és felhasználhatja. Lehet, hogy módosításuk vagy szerkesztésük nem engedélyezett. Az is lehet, hogy kereskedelmi célú módosításuk, megosztásuk vagy felhasználásuk nem engedélyezett. Általában ez a kategória adja a legtöbb találatot.
  • Szabadon megosztható és kereskedelmileg felhasználható: Ezeket a képeket változatlan formában megoszthatja és felhasználhatja személyes vagy kereskedelmi célra. Lehet, hogy személyes vagy kereskedelmi célú módosításuk vagy szerkesztésük nem engedélyezett.
  • Szabadon módosítható, megosztható és felhasználható: Ezeket a képeket módosíthatja, megoszthatja és felhasználhatja. Lehet, hogy kereskedelmi célú módosításuk, megosztásuk vagy felhasználásuk nem engedélyezett.
  • Szabadon módosítható, megosztható és kereskedelmileg felhasználható: Ezeket a képeket módosíthatja, megoszthatja és felhasználhatja személyes vagy kereskedelmi célra. Általában ez a kategória adja a legkevesebb találatot.

Ha megtalálta a képet

Ha megtalálta a megfelelő képet, nyissa meg az azt tartalmazó webhelyet, és ellenőrizze a képhez tartozó tényleges licencet. Ezután a tovább a Creative Commons webhelyére webhelyen olvassa át a licencet és annak rendelkezéseit, korlátozásait és attribútumkövetelményeit. Ez alapján fogja tudni, hogy hogyan és milyen esetben használhatja fel a képet.

Megjegyzés

A Bing nem ellenőrzi a képekhez tartozó licenceket, és nem állítja, hogy az adott kép az adott licencnek megfelelően felhasználható.

Ha a licencekre vonatkozó kérdései vannak, tekintse át a Creative Commons – gyakori kérdések dokumentumot.

Ha a szűrt találatok között olyan kép jelenik meg, amely nem felel meg a választott licencnek, kattintson a képtalálatok alatt a Visszajelzés hivatkozásra, és jelezze nekünk.

See more videos...