Hogyan számolhat be az aggályáról vagy veheti fel a kapcsolatot a Binggel

Információ a sértő találatok, illetve a szellemi tulajdonjogokkal és a webhelyek tartalmával kapcsolatos egyéb aggályok jelentéséről.

Ha aggályai vannak bizonyos URL-címeket vagy a keresőtalálatokban foglalt egyéb információkat illetően, jelentheti ezeket a Bingnek. A bejelentés nem feltétlenül eredményezi az URL-cím eltávolítását a keresési találatok közül. A Bing szigorú feltételekhez és körülményekhez köti a keresési találatok eltávolítását, hogy ne korlátozza a Bing-felhasználók hozzáférését az őket érdeklő információkhoz.

Ha tárgyi tévedésekbe vagy egyéb problémákba ütközik a Bingben, az oldal alján található Visszajelzés hivatkozáson keresztül értesíthet minket. A kapcsolatfelvétel és a Bingre vonatkozó további információk elérésének egyéb módjairól lásd lejjebb.

Bing Search API-kexpando image

Ha Ön fejlesztő, és a Bing keresési API-jaival kapcsolatos kérdései vannak, kattintson ide az árakért és további információkért.

Bing Adsexpando image

Ha a Bing-hirdetésére vonatkozó kérdései vannak, támogatáshoz jelentkezzen be a Microsoft hirdetési portáljára.

Bing Pages (bétaverzió)expando image

Kattintson ide, ha szeretne többet megtudni arról, hogyan erősítheti tovább a márkáját a Bing Pages segítségével.

Bing Placesexpando image

Ha üzletének a Binghez való hozzáadására vagy az adatok korrigálására vonatkozó kérdései vannak, keresse fel a Bing Places portált.

Bing Térképekexpando image

Ha problémája adódott a Bing Térképekkel, kattintson ide, majd válassza ki az oldal alján található visszajelzési gombot.

Bing Webmaster Toolboxexpando image

Ha Ön webmester vagy webhelytulajdonos, és a Bingen való jelenlétével kapcsolatos kérdése van, jelentkezzen be a Bing Toolbox portálra.

Bing Desktop és Bing Wallpaperexpando image

A Bing Desktop be lett ágyazva más termékekbe. Ha szeretne mindennap egy új Bing-képet beállítani háttérképként, telepítse a Bing Wallpaper alkalmazást.

Bing alkalmazás Androidraexpando image

Az Androidra készült Bing alkalmazással kapcsolatos visszajelzését a bfafeedback@microsoft.com e-mail-címre küldheti el

Bing alkalmazás iOS-reexpando image

Közvetlenül az alkalmazásból is küldhet visszajelzést, vagy írhat megjegyzést az Apple Store-ban.

Bing közösségi fórumexpando image

Kérdéseket tehet fel, és válaszokat kaphat.

Megjegyzés

A Bing nem szabályozza a webhelyek közzétett, illetve a Bing keresési eredményeiben megjelenített tartalmait. Ha tartalmat szeretne eltávolíttatni a keresőtalálatok közül, akkor a legjobb, ha a tartalmat közzétevő webhely webmesteréhez fordul törlési vagy eltávolítási kérésével. Ha a Bing el is távolítja az URL-címet a keresési találatok közül, az továbbra is létezik, és mindaddig megjeleníthető a webhely közvetlen felkeresésével, amíg a webmester el nem távolítja a tartalmat a webhelyről.

See more videos...