Keresési előzmények ki- vagy bekapcsolása

A keresési előzmények megtekintése, törlése, illetve be- vagy kikapcsolása.

A keresési előzmények között megtalálja a korábbi kereséseit, a keresések időpontját és a felkeresett webhelyeket. Ezenkívül az előzmények elősegíthetik a keresési eredmények pontosítását is az alapján, hogy Ön melyik találatokra kattintott rá.

A keresési előzmények kikapcsolásaexpando image

Ha a keresési előzmények ki vannak kapcsolva, a listájuk nem gyarapodik semmilyen új kereséssel. A meglévő előzmények azonban megmaradnak, azokat csak kézzel lehet törölni.

Megjegyzés

Ha nem tudja kikapcsolni a keresési előzményeket, engedélyezze böngészőjében a JavaScript és a cookie-k használatát, majd próbálkozzon újra.

A keresési előzmények bekapcsolásaexpando image
A keresési előzmények törléseexpando image
 • Ha nincs bejelentkezve

  Ha egyetlen keresést kíván törölni a keresési előzményekből, kattintson a törölni kívánt keresés mellett lévő X gombra a Keresési előzmények lapon.

  Az összes keresési előzmény törléséhez a Keresési előzmények lap Előzménybeállítások módosítása területén kattintson Az összes törlése gombra. Ez törli az eszköz összes keresési előzményét.

 • Ha be van jelentkezve a Microsoft-fiókjába

  A Microsoft adatvédelmi irányítópult lap keresési előzmények törlése területén kattintson a Keresési előzmények törlése elemre, majd kattintson a Törlés elemre. Ez törli a Microsoft-fiók összes társított keresési előzményét.

 • Ha munkahelyi vagy iskolai fiókba van bejelentkezve

  A Keresési előzmények lap Keresési előzmények törlése területén kattintson az Összes törlése, majd az Igen elemre. Ez törli a fiókkal társított összes keresési előzményt.

A keresési előzmények megtekintéseexpando image
 1. Valamelyik Bing.com-oldalon kattintson a jobb felső sarokban lévő három sor ikonra, majd kattintson a Keresési előzmények elemre.
 2. A keresési előzmények típus vagy dátum szerinti megjelenítéséhez használja a keresési előzmények felett látható menüket.

Előfordulhat, hogy az itt ismertetett szolgáltatások és funkciók közül néhány nem érhető el az Ön országában vagy régiójában.

Kapcsolódó témakörök

Keresési javaslatok ki- vagy bekapcsolása
Felnőtteknek szánt tartalom szűrése a Biztonságos keresés funkcióval

See more videos...