Saját helyek biztonsági kérdései

Tanácsok a helyek biztonságos létrehozásához a Bing Térképeken. 13 évnél fiatalabb gyermekek számára nem ajánlott a helyek létrehozása.

A nyilvános helyek kereshetők, és megjelennek felhasználók által beküldött találatokként. Ha egy helylistát magánjellegűként jelöl meg, akkor annak tartalma nem lesz kereshető, de webcímét megoszthatja másokkal. Mivel a nyilvános helyek minden internetező számára elérhetőek, ezért a mentésükkor járjon el körültekintően.

Kérjük, olvassa el a Windows viselkedési szabályzat előírásait, hogy biztosan betartsa a szabályokat. 13 évnél fiatalabb gyermekek számára nem ajánlott a helyek létrehozása.

A józan észre és a következő tanácsokra támaszkodhat:

  • Soha ne feledkezzen meg a biztonságról: Semmi olyan információt ne tegyen nyilvánossá, amiről nem szeretné, hogy idegenek is elolvassák. Figyeljen családja és barátai biztonságára is.
  • Tartsa titokban kilétét: ne tüntesse fel valódi nevét, iskolája vagy csapata nevét, munkahelyét, vagy bármilyen más, személyi azonosításra alkalmas adatot.
  • Tartsa titokban lakcímét: Ne árulja el idegeneknek, hol lakik.
  • Ne fedje fel időbeosztását: Ne árulja el idegeneknek, mikor van otthon egyedül.
  • Vizsgálja meg fotóit: Ellenőrizze, hogy fotóin nem látszik-e házszám, rendszámtábla vagy egyéb, azonosítható részlet.
  • Figyeljen a rejtett adatokra: Bizonyosodjon meg róla, hogy a fényképek metaadatai vagy tulajdonságai nem tartalmaznak személyi azonosításra alkalmas információt.
  • Figyeljen a hivatkozásaira: Ne hivatkozzon olyan webhelyre vagy blogra, amelyen az Ön azonosítására alkalmas adatok találhatók.
  • Óvja embertársai adatait is: Ne tüntessen fel azonosító adatokat bárki másról sem, ne is hivatkozzon ilyenekre, és ne engedje másoknak sem, hogy így tegyenek az Ön személyi adataival.

Előfordulhat, hogy az itt ismertetett szolgáltatások és funkciók közül néhány nem érhető el az Ön országában vagy régiójában.

Kapcsolódó témakörök

Helyek mentése
Visszajelzés vagy bejelentés küldése

See more videos...