Részvétel a Bing eszköztárhoz kapcsolódó Felhasználói élmény fokozása programban

Segíthet a Bing eszköztár minőségének és teljesítményének fejlesztésében.

A Bing eszköztár felhasználójaként csatlakozhat a Bing eszköztár Felhasználói élmény fokozása programjához, amely adatokat gyűjt számítógépéről, kereséseiről, a meglátogatott webhelyek címeiről és a Bing eszköztár használatáról. Ezek az adatok a Microsoft-termékek és -szolgáltatások minőségének és teljesítményének fejlesztését, valamint a kéretlen és az adathalászati levelek kiszűrését segítik – még mielőtt eljutnának postaládájába. Ha a Bing eszköztár engedélyezett, a program a keresések rangsorolására és relevanciájának fokozására, valamint a Bing teljesítményének növelésére szolgáló adatokat is gyűjt.

A személyes adatok védelmének jegyében a programon keresztül gyűjtött adatokat nem használjuk fel sem személyes azonosításra, sem kapcsolatfelvételre, sem célzott hirdetések megjelenítésére. Ezeket az adatokat az egyes esetekben személyes azonosításra is alkalmas fiókadatoktól (például név, e-mail cím és telefonszámok) elkülönítve tároljuk. A program keretében gyűjtött adatokat 18 hónap elteltével névtelenné tesszük vagy töröljük.

A Bing eszköztár telepítésekor – a Befejezés gombra kattintás előtt – A felhasználói élmény javítása jelölőnégyzet bejelölésével csatlakozhat a programhoz.

  1. Nyissa meg a böngészőjét.
  2. A Bing eszköztár jobb oldalán kattintson a Beállítások gombra A Bing eszköztár beállítások ikonjának képe.
  3. Kattintson a Minőség parancsra, jelölje be a Nem, nem kívánok részt venni választógombot, és kattintson a Bezárás gombra.

Ha nem látja az itt leírt szolgáltatásokat, lehetséges, hogy nem a Bing eszköztár legújabb verziója van telepítve. A telepítéshez nyissa meg a következőt: A Bing eszköztár letöltési oldala.

Kapcsolódó témakörök

A Microsoft adatvédelmi és biztonsági szabályzata

See more videos...