Időjárás-jelentések megtekintése

Aktuális időjárási viszonyok és ötnapos előrejelzések megtekintése a Bing eszköztáron.

A Bing eszköztár Időjárás gombjával megtekintheti a világ számos városának időjárási viszonyait és előrejelzéseit. Egy alapértelmezett települést is megadhat, amelynek időjárása megjelenik az Időjárás gombon.

Időjárás-jelentés megtekintéseexpando image

Az Időjárás gomb automatikusan megjeleníti az alapértelmezett hely időjárási viszonyait (grafikus formában). További időjárási adatok megtekintése:

 • Az Ön alapértelmezett helyének aktuális időjárási viszonyaival kapcsolatos részletes információk és egy ötnapos előrejelzés megtekintéséhez kattintson az Időjárás gombra A Bing eszköztár Időjárás gombjának képe.
 • Egy másik helyszín aktuális időjárási viszonyaival kapcsolatos részletes információk megtekintéséhez kattintson az Időjárás gombra A Bing eszköztár Időjárás gombjának képe, majd kattintson a balra és jobbra nyílgombokra, amelyekkel áttekintheti az Ön által hozzáadott helyekhez tartozó előrejelzéseket.
Hely hozzáadása és az alapértelmezett település módosításaexpando image
 1. Kattintson az Időjárás gombra A Bing eszköztár Időjárás gombjának képe a Bing eszköztáron.
 2. Kattintson a Beállítások elemre.
 3. Az alábbi lehetőségek közül választhat:
  • Ha fel kíván venni egy települést az eszköztárra, kattintson a Hozzáadás gombra, írja be a település nevét, kattintson a Keresés gombra, végül kattintson a település nevére a találatok között.
  • A települések időjárás-előrejelzésbeli sorrendjének módosításához jelölje ki valamelyik települést, majd a felfelé és lefelé mutató nyilat ábrázoló gombokkal helyezze a kívánt pozícióba.
  • Az alapértelmezett település módosításához jelölje ki a kívánt települést a listában, és kattintson a Beállítás alapértelmezettként lehetőségre. Az Ön alapértelmezett városának időjárása mindig megjelenik az Időjárás gombon, és ez jelenik meg elsőként, ha az Időjárás gombra kattint a Bing eszköztáron.
 4. Kattintson a Bezárás gombra.
Megjegyzések
 • Ha nem látja az itt leírt szolgáltatásokat, lehetséges, hogy nem a Bing eszköztár legújabb verziója van telepítve. A telepítéshez nyissa meg a következőt: A Bing eszköztár letöltési oldala.
 • Előfordulhat, hogy az itt ismertetett szolgáltatások és funkciók közül néhány nem érhető el az Ön országában vagy régiójában.

Kapcsolódó témakörök

A Bing eszköztár áttekintése
A Bing eszköztáron megjelenő gombok körének és sorrendjének megadása

See more videos...