Pilih untuk masuk atau keluar daripada Program Peningkatan Pengalaman Bar Bing

Bantu tingkatkan kualiti dan prestasi Bar Bing.

Apabila anda menggunakan Bar Bing, anda boleh memilih untuk menyertai Bar Bing Program Peningkatan Pengalaman yang mengumpul maklumat mengenai komputer anda, carian, alamat tapak web yang anda lawati dan cara anda menggunakan Bar Bing. Maklumat ini membantu kami menambah baik kualiti dan prestasi produk dan perkhidmatan kami dan membantu menyekat spam dan penipuan phishing daripada mencapai peti masuk anda. ApabilaBar Bing didayakan, kami mengumpul maklumat untuk menambah baik penarafan dan perkaitan carian dan prestasi perkhidmatan Bing.

Untuk membantu melindungi privasi anda, kami tidak menggunakan sebarang maklumat yang dikumpul menerusi program ini bagi mengenal pasti, menghubungi, atau menyasarkan iklan terhadap anda, dan kami menyimpan maklumat sedemikian secara berasingan daripada sebarang maklumat akaun yang kami mungkin ada yang mengenal pasti anda secara langsung, seperti nama, alamat e-mel atau nombor telefon. Kami menjadikannya tanpa nama atau memadam maklumat yang dikumpul menerusi program ini pada bulan kelapan belas.

Semasa anda memasang Bar Bing, anda boleh ikut serta atau tarik diri daripada menyertai dengan menandai atau mengosongkan kotak semak Tingkatkan pengalaman saya sebelum anda mengklik Selesai untuk melengkapkan pemasangan.

  1. Buka penyemak imbas web anda.
  2. Di sebelah kanan Bar Bing, klik butang Seting Imej ikon seting Bar Bing.
  3. Klik Kualiti dan kemudian pilih Tidak, saya tidak mahu menyertai dan kemudian klik Tutup.

Jika anda tidak melihat ciri-ciri yang diterangkan di sini, anda mungkin tidak mempunyai versi terkiniBar Bing. Untuk memasang, pergi ke Halaman muat turun Bar Bing.

Topik Berkaitan

Mengenai privasi dan dasar keselamatan Microsoft

See more videos...