Kemas kini Bar Bing

Sentiasa ada versi terkini Bar Bing.

Di Bing kami sentiasa berusaha untuk menjadikan Bar Bing lebih bagus, dengan menambah baik ciri-ciri sedia ada dan mencipta ciri baru untuk anda nikmati. Kemas kini ini untuk Bar Bing berjalan secara automatik dan tidak memerlukan sebarang tindakan daripada anda.

Jika kami melancarkan ciri baru atau membuat peningkatan penting pada ciri sedia ada, anda mungkin akan melihat isyarat yang memaklumkan anda mengenai kemas kinian tersebut.

  • Kadangkala butang baharu akan muncul dengan serta-merta pada Bar Bing, dengan ikon baharu dan penunjuk yang memaparkan Baru.
  • Kadangkala anda perlu menambah butang baru secara manual sebelum ia kelihatan pada Bar Bing. Di sebelah kanan Bar Bing, klik ikon seting Imej ikon seting Bar Bing. Butang yang tersedia untuk ditambah pada Bar Bing disenaraikan dalam lajur kiri. Untuk menambahkan butang, pilih butang daripada senarai Butang yang anda boleh tambah, dan kemudian klik Tambah. Untuk maklumat lanjut, lihat Pilih dan susun butang pada Bar Bing.
Nota

Jika anda tidak melihat ciri-ciri yang diterangkan di sini, anda mungkin tidak mempunyai versi terkiniBar Bing. Untuk memasang, pergi ke Halaman muat turun Bar Bing.

Topik Berkaitan

Mengenai Microsoft Update
Pasang Bar Bing

See more videos...