Verken de startpagina

De afbeelding van de Bing-startpagina downloaden, er meer informatie over krijgen of uitschakelen.

Om u te helpen de wereld om u heen te ontdekken, heeft de startpagina van Bing elke dag een nieuwe afbeelding, video of panorama.

Meer informatie over dit onderwerp

Beweeg met uw muis over het panorama, de video of de afbeelding die dagelijks wordt weergegeven om meer te weten te komen over het onderwerp en om de dagelijkse quiz te openen. Elke quiz op de startpagina bevat informatie over het onderwerp en koppelingen met meer informatie.

Informatie vinden

Voor informatie over een afbeelding, video of panorama beweegt u rechtsonder in de afbeelding met de muis over Info.

De afbeelding van de startpagina downloaden of opslaan

U kunt de meeste dagelijkse afbeeldingen van de startpagina downloaden. Ga met uw muisaanwijzer naar Info en klik op Afbeelding van de dag downloaden om een afbeelding te downloaden. Klik op het hartpictogram boven aan de Infokaart om de afbeelding op te slaan op uw pagina Mijn opgeslagen items.

Bekijk vorige afbeeldingen

Klik op de pijlen Vorige en Volgende in de hoek rechtsonder van de afbeelding om de afbeeldingen van de laatste zeven dagen te zien.

Uw startpagina aanpassen

Klik op het pictogram met drie strepen rechtsboven op de pagina. Klik vervolgens onder Uw startpagina aanpassen op Menubalk weergeven of Nieuws en interesses weergeven om deze opties weer te geven of verbergen.

Schakel de afbeelding uit of in

  • Als u een grijze achtergrond wilt zien in plaats van de dagelijkse afbeelding van de startpagina, gebruikt u deze koppeling om het uit te schakelen.
  • Als u de dagelijkse afbeelding van de startpagina wilt zien in plaats van de grijze achtergrond, gebruikt u deze koppeling om de afbeelding in te schakelen.

Stel Bing in als uw startpagina en zoekprogramma

Gebruik deze koppelingen naar Bing.com in te stellen als uw startpagina (Engels) en Bing het zoekprogramma te maken (Engels) voor deze browser. Volg de instructies op het scherm als Bing niet automatisch de startpagina of het zoekprogramma kan instellen.

Blijf op de hoogte

Als u updates over de startpagina en ander nieuws over Bing wilt ontvangen, kunt u Bing op Facebook leuk vinden of Bing op Twitter volgen.

Sommige functies die hier worden beschreven, zijn mogelijk niet beschikbaar in uw land of regio.

See more videos...