Een probleem melden of contact opnemen met Bing

Informatie over hoe u aanstootgevende resultaten, problemen met intellectueel eigendom of andere problemen met de inhoud van een website kunt melden.

Als u een probleem hebt met een bepaalde URL of andere informatie die voorkomt in de zoekresultaten, kunt u dit melden aan Bing. Als u een probleem meldt, zorgt dit er niet automatisch voor dat een URL wordt verwijderd uit de zoekresultaten. Bing beperkt het verwijderen van zoekresultaten tot een kleine set aan omstandigheden en voorwaarden om te voorkomen dat de toegang tot relevantie informatie wordt beperkt voor Bing-gebruikers.

Als u feitelijke onjuistheden of andere problemen tegenkomt op Bing, kunt u ons een melding sturen via de Feedback-link onderaan de pagina. U kunt hieronder andere manieren vinden om met ons in contact te komen en meer informatie te vinden over Bing.

Bing Search API'sexpando image

Als u een ontwikkelaar bent met vragen over Bing Search API's klikt u hier voor prijzen en aanvullende informatie.

Bing Pages (b├Ęta)expando image

Klik hier voor meer informatie over het verbeteren van uw merk via Bing Pages.

Bing Placesexpando image

Als u vragen hebt over het toevoegen van uw bedrijf aan Bing of als u uw gegevens wilt aanpassen, gaat u naar de Bing Places-portal.

Bing Mapsexpando image

Als u een probleem hebt met Bing Maps, klikt u hier en selecteert u de feedbackknop onderaan de pagina.

Bing Webmaster Toolboxexpando image

Als u een webmaster of site-eigenaar bent met vragen over uw aanwezigheid op Bing, meldt u zich aan bij de Bing Toolbox-portal.

Bing Desktop en Bing Wallpaperexpando image

Bing Desktop is opgenomen in andere producten. Als u elke dag een nieuwe Bing-afbeelding wilt weergeven op uw bureaublad, installeert u Bing Wallpaper.

Bing-app voor Androidexpando image

Als u feedback wilt geven op de Bing-app voor Android, e-mailt u naar bfafeedback@microsoft.com

Bing-app voor iOSexpando image

U kunt feedback geven in de app of een opmerking achterlaten in de Apple Store.

Bing-communityforumexpando image

Stel vragen en krijg antwoorden: hier.

Notitie

Bing heeft geen controle over de inhoud die websites publiceren of die verschijnt in de zoekresultaten van Bing. Om er zeker van te zijn dat de inhoud wordt verwijderd uit de zoekresultaten, kunt u het beste contact opnemen met de webmaster van de website die de inhoud heeft gepubliceerd en vragen om deze te verwijderen. Zelfs als Bing de URL uit de zoekresultaten verwijdert, blijft deze bestaan en kan de URL worden ontdekt door rechtstreeks naar het webadres te gaan totdat de webmaster de inhoud van de website verwijdert.