Schakel zoekgeschiedenis uit of in

Uw zoekgeschiedenis bekijken, wissen, in- of uitschakelen.

Uw zoekgeschiedenis laat zien waarnaar u hebt gezocht, de datums van uw zoekopdrachten, en de sites die u hebt bezocht. Daarnaast kan de zoekgeschiedenis op basis van de resultaten waarop u hebt geklikt, uw zoekresultaten helpen verbeteren.

Schakel zoekgeschiedenis uitexpando image

Wanneer zoekgeschiedenis uitstaat, wordt er niets nieuws toegevoegd aan uw zoekgeschiedenis. Uw bestaande geschiedenis wordt niet verwijderd. Als uw zoekgeschiedenis wilt verwijderen, moet u deze wissen.

 • Klik op de pagina Zoekgeschiedenis onder Geschiedenisinstellingen wijzigen op Uit.
Notitie

Als u de zoekgeschiedenis niet kunt uitschakelen, activeert u JavaScript en cookies in uw browser en probeert u het opnieuw.

Schakel zoekgeschiedenis inexpando image
 • Klik op de pagina Zoekgeschiedenis onder Geschiedenisinstellingen wijzigen op Aan.
Wis de zoekgeschiedenisexpando image
 • Als u niet bent aangemeld

  Als u een afzonderlijke zoekopdracht uit de geschiedenis wilt verwijderen, klikt u op de pagina Zoekgeschiedenis op de X naast de zoekopdracht die u wilt verwijderen.

  Als u uw volledige zoekgeschiedenis wilt verwijderen, klikt u op de pagina Zoekgeschiedenis op Alles wissen onder Geschiedenisinstellingen wijzigen. Met deze actie wist u de gehele zoekgeschiedenis op het betreffende apparaat.

 • Als u bent aangemeld op een Microsoft-account

  Klik op de Microsoft Privacy-dashboard onder Zoekgeschiedenis wissen op Zoekgeschiedenis wissen en vervolgens op Wissen. Met deze actie wordt de volledige zoekgeschiedenis die aan uw Microsoft-account is gekoppeld gewist.

 • Als u bent aangemeld op een werk- of schoolaccount

  Klik op de pagina Zoekgeschiedenis onder Zoekgeschiedenis wissen op Alles wissen en vervolgens op Ja. Met deze actie wordt de volledige zoekgeschiedenis die aan het account is gekoppeld gewist.

Uw zoekgeschiedenis bekijkenexpando image
 1. Klik op een willekeurige pagina van Bing.com op het pictogram met drie strepen in te rechterbovenhoek en vervolgens op Zoekgeschiedenis.
 2. Gebruik de menu's boven uw zoekgeschiedenis om uw zoekgeschiedenis per type of datum te bekijken.

Sommige functies die hier worden beschreven, zijn mogelijk niet beschikbaar in uw land of regio.

Verwante onderwerpen

Schakel zoeksuggesties uit of in
Blokkeer inhoud voor volwassenen met Veilig Zoeken

See more videos...