Medische informatie op Bing

Kijk hoe Bing werkt en hoe experts onze medische content beoordelen.

Medische informatie op Bing is afkomstig van betrouwbare medische-contentpartners en de Bing kennisbank. Informatie over tal van medische condities wordt beoordeeld door een panel van medische professionals.

Welke medische info is beschikbaar op Bing?

  • Medische condities: Meer informatie over oorzaken, symptomen, preventie, complicaties, diagnoses, behandelingen en te raadplegen specialisten.
  • Diagnostische tests: Hoe tests voor te bereiden, wat te verwachten, risico‘s en complicaties, en hoe de testresultaten te interpreteren.
  • Behandelingsprocedures: Meer informatie over wat te verwachten voor, tijdens en na procedures en over risico‘s en complicaties.
  • Symptomen: Veel voorkomende oorzaken, wanneer een arts te raadplegen en zelfzorgopties.
  • Medicatie: Neveneffecten, interacties en waarschuwingen.

Welke bronnen gebruikt Bing voor medische informatie?

Informatie over medicatie op Bing is afkomstig van First Databank en andere medische websites. Focus Medica biedt informatie over medische condities, symptomen, tests en procedures. Deze informatie wordt beoordeeld door een panel van medische professionals. Specifieke Bing zoektermen of de weergegeven resultaten van die zoektermen worden niet door het paneel beoordeeld. Het panel bestaat momenteel uit:

  • Dr. Bo Burns, DO, FACEP, The George Kaiser Family Foundation, leerstoel spoedeisende geneeskunde (University of Oklahoma)
  • Dr. Ilya Aleksandrovskiy, MD (University at Buffalo)
  • Dr. Patrick Kearns, MPH (Harvard Medical School), PGCert Med Ed (University of Glasgow), MRCP UK
  • Dr. Rahul S. Gandhi, MPH (Harvard Medical School), MBChB (University of Auckland)

Bij het zoeken naar medische informatie krijgt u mogelijk een sectie te zien met de titel 'Mensen zoeken ook naar' Deze informatie is afkomstig van zoekgedrag en van onze kennisbank.

Bij het zoeken naar symptomen krijgt u mogelijk een sectie te zien met de titel 'Gerelateerde gezondheidscondities.' Deze sectie is afkomstig van zoekresultaten en van onze kennisbank. Wij controleren deze resultaten op relevantie.

Hoe biedt Bing medische informatie in verschillende talen?

Bing krijgt informatie in het Engels van derden en vertaalt deze. Daarnaast doen we een beroep op gegevens van marktspecifieke medische websites om waar nodig informatie toe te voegen. Vertalingen van medische informatie zijn als referentie bedoeld, niet als medisch advies. Microsoft heeft de onderliggende gegevens niet gecontroleerd en kan de volledige nauwkeurigheid niet garanderen.

Wanneer een medische professional te raadplegen

Medische informatie op Bing is niet als medisch advies bedoeld en is niet op iedereen van toepassing. Neem contact op met een zorgverlener in geval van een medisch probleem. Bij een medisch noodgeval moet u onmiddellijk uw huisarts of lokale noodnummer bellen.

Hoe onjuiste informatie te melden

Wilt u feedback geven over medische informatie op Bing, gebruik dan de feedbackkoppeling onder aan elke pagina.

Notitie

Er wordt alleen medische informatie over de meest gezochte onderwerpen verstrekt en deze is niet bedoeld als omvattende lijst van condities of behandelingen.

See more videos...