Bing Visual Search gebruiken

Zoeken op Bing met behulp van een afbeelding.

Met Visual Search kunt u zoeken op het web met behulp van een afbeelding in plaats van tekst. U kunt Visual Search gebruiken om vergelijkbare afbeeldingen, producten, pagina's met een afbeelding en zelfs recepten te zoeken.

Visual Search gebruiken

• Selecteer het tabblad Afbeeldingen boven aan een pagina met zoekresultaten of ga naar Bing-afbeeldingen.
  • Selecteer het camerapictogram in het zoekvak.

Ga als volgt te werk op een pc of laptop:

• Sleep een afbeelding (vanuit Bing, van een andere website of uit een bestand op uw computer) naar het vak
  • Maak een foto met uw webcam
  • Blader door of upload afbeeldingen van uw computer
  • Plak een afbeelding of URL

Opmerking: uw pc moet zijn voorzien van een webcam om Visual Search te kunnen gebruiken.

Ga als volgt te werk op een mobiel apparaat:

• Maak een foto
  • Gebruik een afbeelding die is opgeslagen op uw apparaat
  • Blader door en upload opgeslagen afbeeldingsbestanden

Bing doorzoekt het web met behulp van uw afbeelding. In de zoekresultaten worden pagina's opgenomen die gebruikmaken van de afbeelding, vergelijkbare afbeeldingen en andere informatie.

Notitie

De door u verstrekte foto's kunnen worden gebruikt voor het verbeteren van de services voor het verwerken van afbeeldingen van Bing.