Besluiten het Bing Bar Experience Improvement Program wel of niet te gebruiken

Help de kwaliteit en prestaties van Bing Bar te verbeteren.

Wanneer u Bing Bar gebruikt, kunt u kiezen voor deelname aan het optionele Bing Bar-programma voor kwaliteitsverbetering, waarin informatie wordt verzameld over uw computer, zoekopdrachten, adressen van door u bezochte websites en de manier waarop u Bing Bar gebruikt. Deze informatie helpt ons om de kwaliteit en prestaties van onze producten en services te verbeteren en te voorkomen dat spam en phishing-e-mails uw postvak IN bereiken. Wanneer Bing Bar is ingeschakeld, verzamelen wij informatie om de resultaatvolgorde, relevantie en prestaties van Bing-services te verbeteren.

Ter bescherming van uw privacy gebruiken we niets van de informatie die we verzamelen via dit programma om u te identificeren, contact met u op te nemen, of om gerichte advertenties aan u te laten zien; bovendien slaan wij dergelijke informatie gescheiden op van accountgegevens die u direct identificeren, zoals uw naam, e-mailadres of telefoonnummers. Wij anonimiseren of verwijderen de via dit programma verzamelde gegevens na achttien maanden.

Als u Bing Bar installeert, kunt u aangeven of u wel of niet deelneemt door het selectievakje De gebruikerservaring verbeteren in- of uit te schakelen voordat u op Voltooien klikt.

1. Open de webbrowser.
  2. Klik aan de rechterkant van Bing Bar op de knop Instellingen Afbeelding van Bing Bar-pictogram Instellingen.
  3. Klik op Kwaliteit, selecteer Nee, ik wil niet meedoen en klik vervolgens op Sluiten.

Als u de hier beschreven onderdelen niet ziet, gebruikt u mogelijk een verouderde versie van Bing Bar. Installeer de nieuwste versie via pagina Download Bing Bar nu.

Verwante onderwerpen

Het privacy- en beveiligingsbeleid van Microsoft