Weerberichten bekijken

Bekijk de actuele weersomstandigheden en de voorspelling voor de komende vijf dagen op Bing Bar.

Met de knoop Weer op Bing Bar kunt u het weerbericht en voorspellingen weergeven voor een groot aantal steden in de wereld. U kunt ook een stad als standaard instellen en het huidige weerbericht in een oogopslag bekijken op de knop Weer zelf.

Een weerbericht weergevenexpando image

De knop Weer geeft automatisch een afbeelding weer van de huidige weersomstandigheden op uw standaardlocatie. Doe het volgende om meer weerberichten weer te geven:

 • Klik op de knop Weer Afbeelding van de knop Weer op Bing Bar voor meer informatie over de huidige weersomstandigheden en een voorspelling voor de volgende vijf dagen op uw standaardlocatie
 • Als u meer informatie wilt over de huidige weersgesteldheid op een andere locatie, klikt u op de knop Weer Afbeelding van de knop Weer op Bing Bar en klikt u op linker- en rechterpijlknoppen om door weerberichten voor andere door u toegevoegde locatie te scrollen.
Een locatie toevoegen of de eigen stad wijzigenexpando image
 1. Klik op de knop Weer Afbeelding van de knop Weer op Bing Bar op Bing Bar.
 2. Klik op Opties.
 3. Voer een of meer van de volgende bewerkingen uit:
  • Als u een stad aan de lijst wilt toevoegen, klikt u op Toevoegen en typt u de naam van de stad. Klik daarna op Zoeken en op de gewenste stad.
  • Selecteer de stad en klik op de knoppen voor omhoog en omlaag om de volgorde van de weersvoorspellingen van de steden in de lijst te veranderen.
  • Als u de standaardstad wilt veranderen, selecteert u de gewenste stad in de lijst en klik op Instellen als standaard. Het weer van de als standaard ingestelde stad wordt altijd weergegeven op de knop Weer en verschijnt het eerste als u op de knop Weer klikt op Bing Bar.
 4. Klik op Sluiten.
Notities
 • Als u de hier beschreven onderdelen niet ziet, gebruikt u mogelijk een verouderde versie van Bing Bar. Installeer de nieuwste versie via pagina Download Bing Bar nu.
 • Sommige functies die hier worden beschreven, zijn mogelijk niet beschikbaar in uw land of regio.

Verwante onderwerpen

Informatie over Bing Bar
Knoppen op Bing Bar kiezen en ordenen

See more videos...