Op de hoogte blijven met meldingen van Bing Bar

Ontvang meldingen over het laatste nieuws en andere belangrijke informatie.

Van tijd tot tijd toont Bing Bar een pop-upbericht met belangrijke informatie, het laatste nieuws en details van nieuwe functies. U kunt desgewenst meldingen van Bing Bar aanpassen.

1. Klik aan de rechterkant van Bing Bar op de knop Instellingen Afbeelding van Bing Bar-pictogram Instellingen.
  2. Klik op het tabblad Meldingen.
  3. Schakel de selectievakjes in voor de apps waarvan u meldingen wilt weergeven. Klik op Alle of Geen om alle meldingen in of uit te schakelen.
  4. Klik op Sluiten.
Notities
  • Bing Bar kan de meldingen ook automatisch aanpassen door u te vragen of u meldingen wilt uitschakelen die u vaak meteen sluit.
  • Als u de hier beschreven onderdelen niet ziet, gebruikt u mogelijk een verouderde versie van Bing Bar. Installeer de nieuwste versie via pagina Download Bing Bar nu.

Verwante onderwerpen

Informatie over Bing Bar