Websites vertalen

Laat Bing Bar websites automatisch voor u vertalen.

Bing Bar Translator is een gratis service voor automatisch vertalen waarmee u de tekst op een website meteen in andere talen kunt vertalen. Bing Bar Translator maakt gebruik van de statistische vertaaltechnologie van Microsoft Translator waarmee bekende woorden en woordgroepen in hun equivalent in andere talen worden omgezet. Automatisch vertalen kan handig zijn voor iemand die de taal op een website niet begrijpt en ongeveer wil weten waar de tekst over gaat. Een machine is echter geen vertaler en automatisch vertaalde tekst is nooit 100% correct.

  1. Open Internet Explorer.
  2. Ga naar de webpagina die u wilt vertalen.
  3. Klik op de knop Vertalen Afbeelding van de knop Vertalen op Bing Bar op Bing Bar.

    Als de knop Vertalen niet wordt weergegeven op Bing Bar, moet deze eerst worden toegevoegd. Zie Knoppen op Bing Bar kiezen en ordenen.

  4. Selecteer de taal waarin de website moet worden opgesteld in de balk Translator boven aan de pagina.

    Wijs met de muis naar een vertaalde zin op de webpagina om deze in de oorspronkelijke taal weer te geven.

Ga voor meer informatie over Bing Bar Translator naar de startpagina van Microsoft Translator. Zie Microsoft Translator Help voor informatie over ondersteunde talen, als u feedback wilt verzenden of als u andere vragen hebt over Microsoft Translator.

Notities
  • Als u een webpagina bezoekt die in een andere taal is opgesteld dan uw standaard browsertaal, vraagt Bing Bar Translator automatisch of u deze wilt vertalen. Als u de webpagina in uw standaard browsertaal wilt vertalen, klikt u in de melding die onder het zoekvak van Bing Bar verschijnt op Ja.
  • Bing Bar Translator blijft ingeschakeld zolang u dezelfde webpagina bekijkt. Als u naar een andere webpagina gaat, wordt Bing Bar Translator uitgeschakeld totdat u opnieuw wilt vertalen.

Verwante onderwerpen

Informatie over Bing Bar

See more videos...