Interesses op Bing

Mis niets wanneer u de startpagina van Bing wilt aanpassen aan uw persoonlijke wensen, zoals nieuwsberichten, aandelenkoersen, weerberichten en andere zaken.

Basisfuncties

Wat zijn Interesses op Bing?expando image

Met Interesses blijft u op de hoogte van de dingen die u interesseren, zoals nieuwsberichten, aandelenkoersen en lokale weerberichten. Op deze manier beschikt u over de meest recente informatie over deze onderwerpen.

Hoe werkt Interesses?expando image

Nadat u Interesses hebt toegevoegd, houdt Bing deze voor u bij en ontvangt u nieuwtjes en updates over deze onderwerpen via de startpagina van Bing en via e-mails, meldingen en andere media.

Welke soorten Interesses kan ik volgen?expando image

Op dit moment kunt u vier groepen Interesses volgen via Bing: Nieuwsberichten, weerberichten, financiƫle informatie en vluchten. We zullen meer interessegebieden toevoegen om de beleving van Bing nog persoonlijker en relevanter te maken.

Waar zie ik updates over mijn Interesses?expando image

Op de startpagina van Bing worden uw interesses weergegeven in tegels. Op MSN worden updates weergegeven op pagina's die verband houden met uw interesses. Als bijvoorbeeld de aandelenkoers van Microsoft (MSFT) een interesse is, ziet u updates hiervoor op MSN Money. Op Windows Phone 8.1 ontvangt u updates via uw telefoon.

Hoe kan ik een Interesse toevoegen?expando image

U kunt Interesses toevoegen door op de ster naast een zoekresultaat te klikken of door Interesse toevoegen te selecteren.

Hoe kan ik een Interesse verwijderen?expando image

Klik vanuit een zoekresultaat op Instellen hoe deze interesse wordt bijgehouden of ga naar de pagina Mijn interesses. Selecteer de interesse die u wilt verwijderen en klik op Verwijderen.

Privacy en instellingen

Hoe kan ik een Interesse uitschakelen?expando image

Als u interesses wilt uitschakelen en het ontvangen van updates wilt stopzetten, gaat u naar Instellingen en klikt u op Uitschakelen.

Hoe kan ik al mijn Interesses verwijderen?expando image

Ga naar Bing-instellingen en klik vervolgens op Persoonlijke instellingen. Klik onder Interesses op Wissen.

Waarom worden interesses weergegeven die ik niet heb toegevoegd?expando image

Wanneer u zich registreert voor Interesses, worden enkele initiƫle interesses weergegeven, zoals de weerberichten en de hoofdpunten van het nieuws. U kunt ook interesses te zien krijgen, die verband houden met informatie die u in andere apps of programma's hebt opgegeven en die gekoppeld zijn aan uw Microsoft-account, zoals Cortona of MSN. U kunt op elk gewenst moment Interesses toevoegen of verwijderen.

Maakt Bing gebruik van de informatie die ik opgeef om gerichte advertenties te sturen?expando image

Bing maakt geen gebruik van de informatie in Interesses om gerichte advertenties te sturen.

Aanmelden

Waarom heb een Microsoft-account nodig om gebruik te kunnen maken van Interesses?expando image

Een Microsoft-account zorgt voor een naadloze koppeling tussen apparaten en accounts, zodat uw interesses altijd worden weergegeven, zolang als u bent aangemeld.

Waarom kan ik mijn Interesses niet zien als ik niet ben aangemeld?expando image

U moet zijn aangemeld met uw Microsoft-account voordat uw interesses worden weergegeven.

Hoe werken Interesses samen met Bing Rewards?expando image

U kunt Interesses en Bing Rewards tegelijkertijd gebruiken, maar u moet zich apart registreren voor Interesses en voor Rewards.

Als u nog geen gebruik maakt van Interesses of Bing Rewards, wordt u mogelijk gevraagd om ze allebei te gaan gebruiken wanneer u zich aanmeldt met uw Microsoft-account. Vanuit deze pagina kunt u zich altijd aan- of afmelden voor een van beide belevenissen:

De startpagina van Bing met opties voor Rewards en Interesses.
Notitie

Sommige functies die hier worden beschreven, zijn mogelijk niet beschikbaar in uw land of regio.