Slik kan du kontakte Bing eller rapportere en bekymring

Informasjon om hvordan du kan rapportere støtende resultater, problemer med opphavsrett eller andre problemer relatert til innholdet på et nettsted.

Hvis du lurer på noe om bestemte nettadresser eller annen informasjon i søkeresultatene, kan du rapportere det til Bing. Selv om du rapporterer problemet, er det ikke sikkert nettadressen blir fjernet fra søkeresultatene. Bing begrenser fjerning av søkeresultater til et smalt sett med forhold og betingelser for å unngå å begrense Bing-brukeres tilgang til relevant informasjon.

Hvis du ser faktafeil eller andre problemer på Bing, kan du varsle oss via Tilbakemeldinger-linken nederst på siden. Se nedenfor for andre måter du kan kontakte oss på og få mer informasjon om Bing.

API-er for Bing-søkexpando image

Hvis du er utvikler og har spørsmål om API-er for Bing-søk, kan du klikke her for priser og mer informasjon.

Bing-annonserexpando image

Hvis du har spørsmål om Bing-annonsen din, kan du logge på Microsoft Ads-portalen for å få hjelp.

Bing Pages (beta)expando image

Klikk her for mer informasjon om å styrke merkevaren din via Bing Pages.

Bing Placesexpando image

Hvis du har spørsmål om å legge til bedriften din i Bing eller rette på informasjonen din, går du til Bing Places-portalen.

Bing-kartexpando image

Hvis du har problemer med Bing-kart, klikk her og velg tilbakemeldingsknappen nederst på siden.

Bing Verktøykasse for nettredaktørexpando image

Hvis du er nettredaktør eller nettstedseier og har spørsmål om din tilstedeværelse på Bing, logg på Bing Verktøykasse-portalen.

Bing Desktop og Bing Wallpaperexpando image

Bing Desktop er blitt integrert i andre produkter. For å legge til et nytt Bing-bilde på skrivebordet hver dag, installer Bing Wallpaper.

Bing-app for Androidexpando image

Send e-post til bfafeedback@microsoft.com for å gi tilbakemelding om Bing-appen.

Bing-app for iOSexpando image

Du kan gi tilbakemelding i appen eller legge inn en kommentar i Apple Store.

Forum for Bing-fellesskapetexpando image

Still spørsmål og få svar her.

Notat

Bing kontrollerer ikke innholdet som nettsteder publiserer eller som vises i søkeresultatene fra Bing. For å sikre at innhold fjernes fra søkeresultatene er det best å ta kontakt med nettredaktøren for nettstedet som publiserte innholdet, og be om at det slettes eller fjernes. Selv om Bing fjerner nettadressen fra søkeresultatene, vil den fortsatt finnes, og kan besøkes ved å gå direkte til nettadressen frem til nettredaktøren fjerner innholdet fra nettstedet sitt.

See more videos...