Sende personvernrelaterte forespørsler om å blokkere resultater i EU

optional_search_description

EU-domstolen vedtok den 13. mai 2014 at enkelte brukere har rett til å be søkemotorer fjerne resultater for forespørsler som inneholder personens navn, dersom det er feilaktig, irrelevant, utdatert eller overskuddsmessig informasjon. Hvis du er bosatt i Europa og vil be Microsoft blokkere søkeresultater på Bing når noen søker etter navnet ditt, bruker du skjema. Se tilleggsinformasjon under for blokkeringsforespørsler for sosiale media.

Vær oppmerksom på at Bing ikke publiserer eller kontrollerer innholdet det er snakk om. Blokkering fra visse søkeresultater på Bing fjerner ikke innholdet fra Internett. Hvis du vil at innholdet fjernes fra Internett, anbefaler vi at du tar kontakt med den ansvarlige for nettstedet som publiserer innholdet.

Hvis du bruker Bing som søkemotor, må du ikke beholde søketreffene dine, da vi kan fjerne enkelte URL-er som for øyeblikket vises i søketreffene dine, som svar på personers henvendelser om sletting. Søketreff kan være ufullstendige som følge av at Bing responderer på personers henvendelser om sletting.

Vi oppfordrer deg til å oppgi fullstendig og relevant informasjon for hvert aktuelle spørsmål i skjemaet. Vi vil bruke informasjonen du oppgir, til å vurdere forespørselen din. Vi kan også vurdere andre informasjonskilder utover skjemaet for å verifisere eller supplere den informasjonen du oppgir. Ved gjennomgang av informasjonen du har oppgitt, er Microsoft forpliktet til å sikre personvernet i samsvar med vår Personvernerklæring.

I samsvar med vedtaket vil informasjonen du oppgir, hjelpe oss med å vurdere balansen mellom personvernet ditt og samfunnets interesse i å beskytte ytringsfrihet og fri tilgjengelighet av informasjon, i samsvar med europeisk lov. Derfor garanterer ikke en forespørsel at et bestemt søkeresultat vil bli blokkert. Vi vil samarbeide med lokale datatilsyn og andre for å forsikre at vår tilnærming til evaluering av forespørsler om å blokkere søkeresultater er i samsvar med fremtidig rådgivning som omhandler implementering av vedtaket. Hvis du er uenig i vår beslutning vedrørende din forespørsel om å blokkere visse resultater, kan du kontakte ditt lokale datatilsyn.

Gitt de mange spørsmålene som har blitt stilt om hvordan det siste vedtaket fra EU-domstolen skal gjennomføres, kan skjemaet og tilhørende prosesser endre seg etter hvert som ytterligere veiledning blir tilgjengelig. Innsendelser kan ble revurdert over tid.

Bing har mottatt forespørsler om å blokkere brukerprofiler, bilder og nettadresser forbundet med diverse sosiale medier fra Bing søkeresultater. Hvis du har opprettet eller publisert innhold på sosiale medier som du vil blokkere, slette eller skjule fra søkeresultatene, både på Bing og i andre søkemotorer, kan du prøve å bruke verktøyene og fremgangsmåtene for fjerning av innhold som tilbys av disse sosiale mediene. Disse verktøyene og fremgangsmåtene kan være den mest effektive måten å fjerne innhold i sosiale medier fra søkeresultater.

See more videos...