Medisinsk informasjon på Bing

Finn ut hvordan Bing samarbeider med eksperter som gjennomgår det medisinske innholdet vårt.

Medisinsk informasjon på Bing kommer fra pålitelige partnere for medisinsk innhold og Bing Knowledge Graph. Informasjon om mange forskjellige medisinske tilstander gjennomgås av et panel bestående av helsepersonell.

Hva slags medisinsk informasjon er tilgjengelig på Bing?

  • Medisinske tilstander: Finn ut mer om årsaker, symptomer, forebygging, komplikasjoner, diagnoser, behandlinger og spesialister du kan snakke med.
  • Diagnostiske tester: Hvordan skal du forberede deg, hva kan du forvente, risikoer og komplikasjoner, og hvordan skal du tolke testresultatene.
  • Behandlingsprosedyrer: Finn ut mer om hva du kan forvente før, under og etter prosedyrene og om risikoer og komplikasjoner.
  • Symptomer: Vanlige årsaker, når bør du oppsøke lege, og alternativer for selvbehandling.
  • Legemidler: Bivirkninger, interaksjoner og advarsler.

Hvilke kilder til medisinsk informasjon bruker Bing?

Informasjon om legemidler på Bing kommer fra First Databank og andre legemiddelnettsteder. Focus Media leverer informasjon om medisinske tilstander, symptomer, tester og prosedyrer. Denne informasjonen gjennomgås av et panel bestående av helsepersonell. Panelet gjennomgår ikke spesifikke Bing-søk eller resultatene som vises for disse søkene. Panelet består av:

  • Dr. Bo Burns, DO, FACEP, The George Kaiser Family Foundation, professorat i akuttmedisin (University of Oklahoma)
  • Dr. Ilya Aleksandrovskiy, MD (University at Buffalo)
  • Dr. Patrick Kearns, MPH (Harvard Medical School), PGCert Med Ed (University of Glasgow), MRCP UK
  • Dr. Rahul S. Gandhi, MPH (Harvard Medical School), MBChB (University of Auckland)

Når du søker etter medisinsk informasjon, kan det hende du ser en del som heter «Andre søker også etter». Denne informasjonen kommer fra søkeatferd og Knowledge Graph.

Hvis du søker etter et symptom, kan det hende du ser en del som heter «Relaterte helsetilstander». Denne delen kommer fra søkeresultatene og Knowledge Graph. Vi sjekker om disse resultatene er relevante.

Hvordan oppgir Bing medisinsk informasjon på forskjellige språk?

Bing finner data på engelsk fra tredjeparter og oversetter dem. Vi bruker også data fra markedsspesifikke medisinske nettsteder for å legge til informasjon der det er relevant. Oversettelser av medisinsk informasjon skal brukes som referanse, ikke som medisinsk veiledning. Microsoft har ikke gått gjennom de underliggende dataene, og vi kan ikke garantere at de er nøyaktige.

Når bør du snakke med lege

Medisinsk informasjon på Bing er ikke ment som medisinsk veiledning og gjelder ikke for alle. Ta kontakt med helsepersonell hvis du har spørsmål. Ring lege eller nødnummer umiddelbart hvis du trenger medisinsk nødhjelp.

Slik rapporterer du feilaktig informasjon

Hvis du har tilbakemeldinger om medisinsk informasjon på Bing, kan du bruke lenken nederst på siden.

Notat

Medisinsk informasjon oppgis kun for emnene som det blir søkt på oftest, og er ikke ment å være en omfattende liste av tilstander og behandlinger.

See more videos...