Se værvarsler

Se de nåværende værforholdene og varselet for fem dager fremover på Bing-verktøylinjen.

Med værknappen i Bing-verktøylinjen kan du vise værforhold og værvarsler for flere steder over hele verden. Du kan også velge et standardsted og raskt se været på selve værknappen.

Vise et værvarselexpando image

Værknappen viser automatisk et symbol som representerer været på standardplasseringen akkurat nå. Du får mer informasjon om været ved å gjøre ett av følgende:

 • Vil du se detaljert informasjon om de nåværende værforholdene og et varsel for de neste fem dagene for standardstedet ditt, klikker du Vær-knappen Bilde av Vær-knappen på Bing-verktøylinjen.
 • Vil du se detaljert informasjon om værforholdene et annet sted, klikker du Vær-knappen Bilde av Vær-knappen på Bing-verktøylinjen, og deretter klikker du pil venstre og pil høyre for å bla gjennom værmeldingene for de andre stedene du har lagt til.
Legge til et sted eller endre standardstedetexpando image
 1. Klikk Vær-knappen Bilde av Vær-knappen på Bing-verktøylinjen på Bing-verktøylinjen.
 2. Klikk Alternativer.
 3. Gjør ett eller flere av følgende:
  • Hvis du vil legge til et sted i listen, klikker du Legg til, skriver inn navnet på stedet, klikker Søk og klikker deretter stedet du ønsker.
  • Hvis du vil endre rekkefølgen som stedene vises i, når du klikker deg gjennom værvarslene, velger du stedet og klikker deretter pil opp og pil ned.
  • Hvis du vil endre standardsted, velger du ønsket sted fra listen og klikker Angi som standard. Været på standardstedet ditt vises alltid på Vær-knappen, og det vises også først når du klikker Vær-knappen på Bing-verktøylinjen.
 4. Klikk Lukk.
Notater
 • Hvis du ikke ser funksjonene som beskrives her, kan det være at du ikke har nyeste versjon av Bing-verktøylinjen. Gå til Nedlastingsside for Bing-verktøylinjen for å installere den.
 • Noen funksjoner som beskrives her, er kanskje ikke tilgjengelige i ditt land eller område.

Beslektede emner

Om Bing-verktøylinjen
Velge og organisere knapper på Bing-verktøylinjen

See more videos...