Oppdatere Bing-verktøylinjen

Lær hvordan du alltid har den nyeste versjonen av Bing-verktøylinjen.

Hos Bing prøver vi hele tiden å gjøre Bing-verktøylinjen enda bedre ved å forbedre eksisterende funksjoner og lage nye du kan dra nytte av. Disse oppdateringene av Bing-verktøylinjen skjer automatisk og krever ingen innsats fra deg.

Hvis vi lanserer en ny funksjon eller gjør en betydelig forbedring i en eksisterende funksjon, kan det hende at du ser et varsel om oppdateringen.

  • Noen ganger vises en ny knapp umiddelbart i Bing-verktøylinjen med et nytt ikon og ordet ny.
  • Andre ganger må du legge til en ny knapp manuelt før den blir synlig i Bing-verktøylinjen. Klikk innstillingsikonet Bilde av innstillingsikonet på Bing-verktøylinjen til høyre på Bing-verktøylinjen. Knappene som er tilgjengelige for å bli lagt til i Bing-verktøylinjen, vises i venstre kolonne. Vil du legge til en knapp, velger du den i listen Knapper du kan legge til. Klikk deretter Legg til. Vil du vite mer, kan du se Velge og organisere knapper på Bing-verktøylinjen.
Notat

Hvis du ikke ser funksjonene som beskrives her, kan det være at du ikke har nyeste versjon av Bing-verktøylinjen. Gå til Nedlastingsside for Bing-verktøylinjen for å installere den.

Beslektede emner

Om Microsoft Update
Installere Bing-verktøylinjen

See more videos...