Cuvinte cheie pentru căutare complexă

Cuvintele cheie pentru căutare complexă vă pot ajuta să restrângeți căutarea astfel încât să obțineți doar rezultatele pe care le doriți.

Doriți să petreceți mai puțin timp sortând rezultate irelevante? Cuvintele cheie complexe vă pot oferi rezultate de căutare mai bune, pentru a găsi doar ceea ce doriți. Utilizați următoarele cuvinte cheie pentru a ajuta la limitarea și concentrarea căutărilor:

Cuvânt cheie Definiție Exemplu
contains: Păstrează rezultatele concentrate pe site-uri care au linkuri la tipurile de fișiere specificate. Pentru a căuta site-uri web care conțin linkuri către fișiere Windows Media Audio (.wma), tastați music contains:wma.
ext: Returnează doar pagini web cu extensia de nume fișier specificată. Pentru a găsi rapoarte create doar în format DOCX, tastați subiectul, urmat de ext:docx.
filetype: Returnează doar pagini web create în tipul de fișier specificat. Pentru a găsi rapoarte create în format PDF, tastați subiectul, urmat de filetype:pdf.
inanchor: sau inbody: sau intitle: Aceste cuvinte cheie returnează pagini web care conțin termenul specificat în metadate, precum în textul ancoră, în conținutul sau în titlul site-ului. Specificați un singur termen per cuvânt cheie. Puteți lega mai multe intrări de cuvinte cheie, după cum este necesar. Pentru a găsi paginile web care conțin „msn” în anchor și termenii „spaces” și „magog” în conținut, tastați inanchor:msn inbody:spaces inbody:magog.
ip: Găsește site-urile găzduite de o anumită adresă IP. Adresa IP trebuie să fie o adresă din patru grupuri separate cu punct. Tastați cuvântul cheie ip: , urmat de adresa IP a site-lui web. Tastați IP:207.46.249.252.
language: Returnează pagini web pentru o anumită limbă. Specificați codul de limbă direct după cuvântul cheie language: . Pentru a vedea doar pagini în română despre antichități, tastați "antichități" language:ro.
loc: sau location: Returnează pagini web dintr-o anumită țară sau regiune. Specificați codul de țară sau regiune direct după cuvântul cheie loc: . Pentru a vă concentra asupra uneia sau a două limbi, utilizați un OR logic pentru a grupa limbile. Pentru a vedea pagini web despre sculptură din SUA sau din Marea Britanie, tastați sculptură (loc:US OR loc:GB). Pentru o listă de coduri de limbă pe care le puteți utiliza cu Bing, consultați Coduri de țară, regiune și limbă.
prefer: Adaugă emfază unui termen de căutare sau unui alt operator pentru a ajuta la specializarea rezultatelor de căutare. Pentru a găsi rezultate despre fotbal care se referă în principal la organizare, tastați fotbal prefer:organizare.
site: Returnează paginile web care aparțin site-ului specificat. Pentru a vă concentra asupra unuia sau a două domenii, utilizați un OR logic pentru a grupa domeniile. Puteți utiliza site: pentru a căuta domenii web, domenii de nivel înalt și directoare care nu sunt mai adânci de două niveluri. Puteți căuta și pagini web care conțin un anumit cuvânt de căutare de pe un site. Pentru a vedea pagini web despre afecțiuni cardiace de pe site-urile web BBC sau CNN, tastați "afecțiuni cardiace" (site:bbc.co.uk OR site:cnn.com). Pentru a găsi pagini web despre versiunea PC de Halo de pe Microsoft site-ul web, tastați site:www.microsoft.com/games/pc halo.
feed: Găsiți fluxuri RSS sau Atom pe un site web pentru termenii căutați. Pentru a găsi fluxuri RSS sau Atom despre fotbal, tastați feed:fotbal.
hasfeed: Găsiți pagini web care conțin un flux RSS sau Atom pe un site web pentru termenii căutați. Pentru a găsi pagini web pe site-ul Pro TV care conțin fluxuri RSS sau Atom, tastați site:www.nytimes.com hasfeed:fotbal.
url: Verifică dacă adresa web sau domeniul listat se află în indexul Bing. Pentru a verifica dacă domeniul Microsoft este în index, tastați url:microsoft.com.
Note
  • Nu includeți un spațiu după semnul două puncte în aceste cuvinte cheie.
  • Este posibil ca unele dintre funcționalitățile și caracteristicile descrise aici să nu fie complet disponibile în țara sau regiunea dvs.

Subiecte asociate

Opțiuni de căutare complexă

See more videos...