Filtrați imaginile după tipul de licență

Utilizați filtrul de licențe pentru a găsi imagini care ar putea fi disponibile pentru utilizarea personală sau comercială.

Când trebuie să găsiți imagini pe care le puteți utiliza, partaja sau modifica, fie pentru utilizare personală, fie comercială, utilizați filtrul de licențe. Fitrul se bazează pe Sistemul de licențiere Creative Commons. Selectați o opțiune de filtrare pentru a vedea rezultatele imagine care se potrivesc utilizării intenționate.

Despre filtrarea după licență

Acestea sunt opțiunile după care puteți să filtrați și cum se utilizează acestea:

  • Domeniu public: Creatorul de imagine a făcut uz de drepturile sale exclusive, în limita maximă permisă de lege. Aflați mai multe despre aceasta.
  • Gratuit de partajat și de utilizat: Puteți să le partajați și să le utilizați. Este posibil ca modificarea sau editarea să nu fie permise. De asemenea, este posibil să nu se permită modificarea, partajarea sau utilizarea acestora în scopuri comerciale. De obicei, această opțiune are cele mai multe rezultate.
  • Gratuit pentru partajare și utilizare comercială: Puteți să le partajați și să le utilizați în scopuri personale sau comerciale. Este posibil ca modificarea sau editarea în scopuri personale sau comerciale să nu fie permisă.
  • Gratuit pentru modificare, partajare și utilizare: Puteți să le modificați, să le partajați și să le utilizați. Este posibil să nu se permită modificarea, partajarea sau utilizarea acestora în scopuri comerciale.
  • Gratuit pentru modificare, partajare și utilizare comercială: Puteți să le modificați, să le partajați și să le utilizați în scopuri personale sau comerciale. De obicei, această opțiune are cele mai puține rezultate.

După ce găsiți o imagine

Când găsiți o imagine pe care o doriți, accesați site-ul web de origine pentru imagine și determinați licența propriu-zisă pentru imagine. În continuare, accesați accesați site-ul web Creative Commons și asigurați-vă că citiți și înțelegeți licența și termenii, restricțiile și cerințele de atribuire ale acesteia. După ce terminați această cercetare, ar trebui să știți când și cum să utilizați imaginea.

Notă

Bing nu verifică și nu sugerează faptul că o anumită licență este asociată cu o imagine sau faptul că puteți să utilizați imaginea cu licența respectivă.

Dacă aveți întrebări despre licențe, consultați Întrebări frecvente despre Creative Commons.

Dacă rezultatele filtrate includ imagini care nu se potrivesc cu licența selectată, în partea de jos a panoului cu rezultate despre imagine, faceți clic pe Feedback și informați-ne despre acest lucru.

See more videos...