Cum să raportați o problemă sau să contactați Bing

Informații privind modul de raportare a rezultatelor ofensatoare, a problemelor privind proprietatea intelectuală sau a altor probleme privind conținutul site-ului web.

Dacă sunteți îngrijorat în privința unui anumit URL sau a informațiilor care apar în rezultatele căutărilor, puteți să raportați acest lucru către Bing. Raportarea unei probleme nu va determina în mod obligatoriu eliminarea unui URL din rezultatele căutărilor. Bing limitează eliminarea rezultatelor de căutare la un set restrâns de circumstanțe și condiții, pentru a evita restricționarea accesului utilizatorilor Bing la informații relevante.

Dacă observați erori factuale sau alte probleme pe Bing, puteți să ne alertați prin intermediul linkului de Feedback din partea de jos a paginii. Vedeți mai jos alte moduri de a ne contacta și a primi mai multe informații despre Bing.

API-uri de căutare Bingexpando image

Dacă sunteți un dezvoltator și aveți întrebări despre API-urile de căutare Bing, faceți clic aici pentru prețuri și informații suplimentare.

Reclame Bingexpando image

Dacă aveți întrebări privind reclama dvs. Bing, conectați-vă la portalul Microsoft Ads pentru asistență.

Pagini Bing (beta)expando image

Faceți clic aici pentru mai multe informații privind îmbunătățirea mărcii dvs. prin intermediul Pagini Bing.

Bing Placesexpando image

Dacă aveți întrebări cu privire la adăugarea companiei dvs. pe Bing sau la corectarea informațiilor dvs., accesați portalul Bing Places.

Hărți Bingexpando image

Dacă aveți o problemă cu Hărți Bing, faceți clic aici și apoi selectați butonul de feedback din partea de jos a paginii.

Caseta de instrumente Bing pentru webmasteriexpando image

Dacă sunteți un webmaster sau proprietar de site web și aveți întrebări privind prezența dvs. pe Bing, conectați-vă la portalul Casetă de instrumente Bing.

Bing Desktop și Bing Wallpaperexpando image

Bing Desktop a fost integrat în alte produse. Pentru a adăuga o imagine Bing nouă pe desktop în fiecare zi, instalați Bing Wallpaper.

Aplicație Bing pentru Androidexpando image

Pentru a oferi feedback cu privire la aplicația Bing pentru Android, trimiteți un e-mail la adresa bfafeedback@microsoft.com

Aplicație Bing pentru iOSexpando image

Puteți oferi feedback direct din aplicație sau puteți lăsa un comentariu în Apple Store.

Forumul comunității Bingexpando image

Puneți întrebări și primiți răspunsuri aici.

Notă

Bing nu controlează conținutul publicat de site-urile web sau care apare în rezultatele căutărilor pe Bing. Pentru a vă asigura că acest conținut este eliminat din rezultatele căutărilor, cea mai bună opțiune este să contactați webmasterul site-ului web care a publicat conținutul și solicitați ștergerea sau îndepărtarea acestuia. Chiar dacă Bing elimină URL-ul din rezultatele căutărilor, acesta va continua să existe și poate fi descoperit prin accesarea directă a adresei web, până când webmasterul elimină conținutul de pe site-ul web.

See more videos...