Transmiterea de cereri privind confidențialitatea pentru blocarea rezultatelor în UE

optional_search_description

În data de 13 mai 2014, Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) a decis că anumiți utilizatori au dreptul de a solicita motoarelor de căutare să elimine rezultatele căutărilor care includ numele persoanei, în cazul în care acestea sunt inadecvate, irelevante, nu mai sunt relevante sau sunt excesive. Dacă aveți domiciliul într-o țară europeană sau doriți să solicitați ca Microsoft să elimine rezultatele căutării pe Bing ca răspuns la căutările după numele dvs., vă rugăm să utilizați formular. Pentru cereri de blocare a conținutului de pe rețelele de socializare, vă rugăm să consultați informațiile suplimentare de mai jos.

Vă rugăm să rețineți că Bing nu publică și nu controlează acest conținut. Blocarea acestuia din anumite rezultate de căutare pe Bing nu presupune eliminarea conținutului de pe Internet. Dacă doriți eliminarea conținutului de pe Internet, vă recomandăm să contactați webmasterul site-ului care publică acest conținut.

Dacă utilizați Bing ca motor de căutare, nu păstrați rezultatele căutărilor, deoarece putem elimina unele URL-uri care apar momentan în rezultatele căutării dumneavoastră ca urmare a unei solicitări ulterioare de ștergere din partea unui utilizator. Este posibil ca rezultatele căutării să nu fie complete din cauză că Bing reacționează la solicitarea de ștergere a utilizatorilor.

Vă încurajăm să oferiți informații complete și relevante pentru fiecare întrebare aplicabilă din formular. Vom utiliza informațiile pe care le furnizați pentru a evalua cererea dvs. E posibil să luăm în considerare și alte surse de informații în afara formularului pentru a verifica sau completa informațiile furnizate de dvs. La revizuirea informațiilor furnizate de dvs., Microsoft se angajează să asigure confidențialitatea conform Angajamentului nostru de respectare a confidențialității.

Conform deciziei CJUE, informațiile furnizate de dvs. ne vor ajuta să punem în balanță interesul dvs. de protejare a intimității personale și interesul public privind protejarea exprimării libere și a disponibilității libere a informațiilor, conform legislației europene. Prin urmare, transmiterea unei cereri nu garantează blocarea unui anumit rezultat de căutare. Vom colabora strâns cu autoritățile locale de protecție a datelor și cu alte autorități pentru a ne asigura că modul în care abordăm evaluarea cererilor de blocare a rezultatelor căutării respectă recomandările viitoare privind implementarea deciziei CJUE. Dacă nu sunteți de acord cu decizia noastră privind solicitarea dvs. de blocare a anumitor rezultate, puteți contacta autoritatea locală de protecție a datelor.

Având în vedere numărul mare de întrebări privind modul de implementare a recentei decizii a CJUE, e posibil ca formularul și procesele asociate să fie modificate pe măsură ce devin disponibile recomandări suplimentare. Solicitările pot fi reevaluate ulterior.

Bing a primit cereri de blocare a profilurilor de utilizator, fotografiilor și URL-urilor asociate diverselor site-uri ale rețelelor de socializare în rezultatele căutărilor cu Bing. Dacă ați creat sau ați postat conținut pe site-urile rețelelor de socializare și acum doriți să îl blocați, ștergeți sau să reduceți numărul de apariții în rezultatele de căutare—, atât pe Bing, cât și pe alte motoare de căutare—încercați să utilizați instrumentele și procesele pentru eliminarea de conținut puse la dispoziție de aceste site-uri ale rețelelor de socializare. Aceste instrumente și procese pot fi un mod eficient de eliminare a conținutului de pe rețelele de socializare din rezultatele de căutare.

See more videos...