Activați sau dezactivați istoricul de căutări

Aflați cum să vizualizați, ștergeți, activați sau dezactivați istoricul de căutări.

Istoricul dvs. de căutări arată ce ați căutat, datele căutărilor și site-urile accesate. De asemenea, pe baza rezultatelor pe care ați făcut clic, el poate ajuta la îmbunătățirea rezultatelor căutării dvs.

Dezactivați istoricul de căutăriexpando image

Atunci când istoricul de căutări este dezactivat, nimic nou nu este adăugat la istoricul dvs. de căutări. Istoricul dvs. existent nu este șters. Pentru a șterge istoricul de căutări, trebuie să-l ștergeți.

Notă

Dacă nu puteți dezactiva istoricul de căutări, activați JavaScript și modulele cookie în browser, apoi încercați din nou.

Activați istoricul de căutăriexpando image
Goliți istoricul de căutăriexpando image
 • Dacă nu sunteți conectat

  Pentru a șterge o singură căutare din istoric, pe pagina Istoric de căutări, faceți clic pe X-ul de lângă căutarea pe care doriți să o ștergeți.

  Pentru a șterge întregul istoric de căutări, pe pagina Istoric de căutări, în setările Modificați istoric, faceți clic pe Golire totală. Acest lucru șterge complet istoricul căutărilor de pe acest dispozitiv.

 • Dacă sunteți conectat la un Cont Microsoft

  În Tablou de bord pentru confidențialitate Microsoft, în secțiunea Goliți istoricul de căutări, faceți clic pe Goliți istoricul de căutări, apoi pe Golire. Acest lucru șterge orice istoric al căutărilor asociate la Cont Microsoft.

 • Dacă v-ați conectat cu un cont de la locul de muncă sau de la școală

  Pe pagina Istoric de căutări, în secțiunea Goliți istoricul de căutări, faceți clic pe Golire totală, apoi pe Da. Acest lucru șterge orice istoric al căutărilor asociate la acel cont.

Vizualizați istoricul de căutăriexpando image
 1. Pe orice pagină Bing.com, faceți clic pe pictograma cu trei linii din colțul din dreapta sus, apoi faceți clic pe Istoricul căutărilor.
 2. Pentru a vă vedea istoricul de căutări după tip sau dată, utilizați meniurile de deasupra istoricului de căutări.

Este posibil ca unele dintre funcționalitățile și caracteristicile descrise aici să nu fie complet disponibile în țara sau regiunea dvs.

Subiecte asociate

Activați și dezactivați sugestiile de căutare
Blocați conținutul pentru adulți folosind Căutarea sigură

See more videos...