Informații medicale pe Bing

Aflați cum colaborează Bing cu experți pentru a revizui conținutul nostru medical.

Informații medicale de pe Bing provin de la parteneri care produc conținut medical de încredere și de la knowledge graph-ul Bing. Informațiile privind numeroase condiții medicale sunt revizuite de un panou de profesioniști din domeniul medical.

Ce informații medicale sunt disponibile pe Bing?

  • Condiții medicale: Aflați despre cauze, simptome, prevenire, complicații, diagnosticare, tratamente și despre ce specialiști puteți consulta.
  • Examinări medicale de diagnosticare: Cum să vă pregătiți, la ce să vă așteptați, riscuri și complicații și interpretarea rezultatelor.
  • Proceduri de tratament: Aflați la ce să vă așteptați înainte, în timpul și după proceduri, precum și care sunt riscurile și complicațiile.
  • Simptome: Cauze comune, când să consultați un medic și opțiunile de îngrijire la domiciliu.
  • Medicamente: Efecte secundare, interacțiuni și avertizări.

Ce surse utilizează Bing pentru informații medicale?

Informațiile de pe Bing privind medicamentele provin de la First Databank și de pe alte site-uri web medicale. Focus Medica oferă informații privind condiții medicale, simptome, examinări medicale și proceduri. Informațiile sunt revizuite de un panou de profesioniști din domeniul medical. Panoul nu revizuiește termeni de căutare specifici Bing sau rezultatele afișate pentru acei termeni. În prezent, panoul include:

  • Dr. Bo Burns, DO, FACEP, The George Kaiser Family Foundation, președinte al secției de medicină de urgență (University of Oklahoma)
  • Dr. Ilya Aleksandrovskiy, medic (University at Buffalo)
  • Dr. Patrick Kearns, MPH (Harvard Medical School), PGCert Med Ed (University of Glasgow), MRCP UK
  • Dr. Rahul S. Gandhi, MPH (Harvard Medical School), MBChB (University of Auckland)

Când căutați informații medicale, puteți să vedeți o secțiune numită „Alte persoane au mai căutat și”. Aceste informații provin din comportamentul de căutare și din knowledge graph-ul nostru.

În cazul în care căutați un simptom, este posibil să vedeți o secțiune numită „Condiții medicale asociate”. Această secțiune provine din comportamentul de căutare și din knowledge graph-ul nostru. Verificăm relevanța acestor rezultate.

Cum oferă Bing informații medicale în limbi diferite?

Bing preia date în engleză de la terți și le traduce. De asemenea, utilizăm date de pe site-uri web medicale din piața respectivă pentru a adăuga informații, dacă este cazul. Traducerile informațiilor medicale trebuie utilizate ca referință, nu drept recomandări medicale. Microsoft nu a revizuit datele de bază și nu putem garanta acuratețea absolută.

Când să consultați un profesionist în domeniul medical

Informațiile medicale de pe Bing nu sunt recomandări medicale și nu sunt aplicabile tuturor. Contactați un furnizor de servicii de sănătate dacă aveți o problemă de natură medicală. În cazul unei urgențe medicale, sunați imediat un medic sau numărul local al serviciilor de urgență.

Cum să raportați informațiile incorecte

Dacă aveți feedback privind informațiile medicale de pe Bing, utilizați linkul de feedback din partea de jos a oricărei pagini.

Notă

Informațiile medicale sunt furnizate doar pentru cele mai căutate subiecte și nu trebuie interpretate drept o listă completă de condiții sau tratamente.

See more videos...