Despre siguranța personală pentru Locurile mele

Sfaturi pentru a vă ajuta să vă mențineți siguranța când creați locuri în Hărți Bing. Copiii sub 13 ani nu ar trebui să creeze locuri.

Locurile publice pot fi căutate și apar ca rezultate cu contribuția utilizatorilor. Dacă faceți o listă de locuri private, nu se poate căuta în acestea, dar puteți partaja adresa web. Deoarece locurile publice sunt disponibile oricui pe internet, luați câteva măsuri de siguranță când le salvați.

Citiți Normele de conduită Windows pentru a vă asigura că vă mențineți în limita regulilor. Copiii sub 13 ani nu ar trebui să creeze locuri.

Urmați regulile unanim acceptate și următoarele sfaturi pentru a fi în siguranță:

  • Gândiți-vă mereu la siguranța dvs.: Nu faceți publice informații pe care nu doriți să le citească persoane străine. De asemenea, gândiți-vă la siguranța familiei și a prietenilor dvs.
  • Protejați-vă identitatea: Nu includeți numele dvs. real, numele școlii, numele echipei, locul de muncă sau orice alte informații care ar putea fi folosite pentru a vă identifica personal.
  • Protejați-vă adresa de domiciliu: Nu spuneți persoanelor străine unde locuiți.
  • Păstrați confidențial programul personal: Nu spuneți persoanelor străine că sunteți singur acasă.
  • Examinați-vă fotografiile: Asigurați-vă că fotografiile nu conțin numere de case, numărul mașinii sau alte detalii de identificare.
  • Verificați datele ascunse: Asigurați-vă că metadatele sau proprietățile fotografiilor nu conțin informații care pot fi utilizate pentru a vă identifica personal.
  • Verificați-vă linkurile: Nu prezentați linkuri la site-uri web sau bloguri care conțin informații care vă pot identifica.
  • Ajutați-i pe ceilalți să fie în siguranță: Nu includeți și nu prezentați linkuri către informații de identificare despre nimeni altcineva și nu permiteți altora să includă sau să prezinte linkuri la informațiile dvs. personale.

Este posibil ca unele dintre funcționalitățile și caracteristicile descrise aici să nu fie complet disponibile în țara sau regiunea dvs.

Subiecte asociate

Urmăriți ceea ce găsiți
Spuneți-vă părerea sau raportați o problemă

See more videos...