Alegeți dacă participați sau nu la Programul de perfecționare a experienței pentru Bara Bing

Ajutați la îmbunătățirea calității și performanțelor Barei Bing.

Atunci când utilizați Bara Bing, puteți opta să participați la Programul de îmbunătățire a experienței Bara Bing, care colectează informații despre computer, căutări, adrese de site-uri web pe care le accesați și despre modul în care utilizați Bara Bing. Aceste informații ne ajută să îmbunătățim calitatea și performanța produselor și serviciilor noastre și să împiedicăm mesajele de înșelătorie și de spam să ajungă în inboxul dvs. Când este activat Bara Bing, colectăm informații pentru a îmbunătăți evaluarea și relevanța căutărilor și performanța serviciilor Bing.

Pentru a contribui la protejarea confidențialității, nu vom utiliza informațiile colectate prin acest program pentru a vă identifica, a vă contacta sau a vă servi publicitate direcționată și stocăm aceste informații separat de orice informații de cont pe care le avem și care vă identifică direct, cum ar fi numele, adresa de e-mail sau numerele de telefon. Informațiile colectate prin acest program sunt anonimizate sau șterse la fiecare 18 luni.

Când instalați Bara Bing, puteți să optați pentru a participa sau puteți să refuzați participarea, bifând sau debifând caseta de selectare Se îmbunătățește experiența înainte să faceți clic pe Terminare pentru a încheia instalarea.

  1. Deschideți browserul web.
  2. În partea dreaptă a Bara Bing, faceți clic pe butonul Setări Imagine cu pictograma pentru setările Barei Bing.
  3. Faceți clic pe Calitate, selectați Nu doresc să particip, apoi faceți clic pe Închidere.

Dacă nu vedeți caracteristicile descrise aici, e posibil să nu aveți cea mai recentă versiune de Bara Bing. Pentru a o instala, accesați Pagina de descărcare a Barei Bing.

Subiecte asociate

Despre politica de securitate și confidențialitate Microsoft

See more videos...