Vizualizați buletinele meteo

Vedeți condițiile meteo curente și prognoza pentru cinci zile în Bara Bing.

Cu butonul Meteo de pe Bara Bing, aveți posibilitatea să afișați condițiile meteo și prognozele pentru mai multe orașe de pe glob. De asemenea, puteți să alegeți un oraș implicit și să vedeți într-o clipă condițiile sale meteo, afișate chiar pe butonul Meteo.

Vizualizarea unui buletin meteoexpando image

Butonul Meteo afișează automat o reprezentare grafică a condițiilor meteo curente pentru locația implicită. Pentru mai multe informații despre vreme, efectuați una dintre următoarele acțiuni:

 • Pentru a vedea informații detaliate despre condițiile meteo curente și o prognoză pe cinci zile pentru locația implicită, faceți clic pe butonul MeteoImaginea cu butonul Meteo de pe Bara Bing.
 • Pentru a vedea informații detaliate despre condițiile meteo curente din altă locație, faceți clic pe butonul Meteo Imaginea cu butonul Meteo de pe Bara Bing, apoi faceți clic pe butoanele săgeată stânga sau dreapta, pentru a defila prin prognozele meteo pentru orice locații pe care le-ați adăugat.
Adăugarea unei locații sau modificarea localității impliciteexpando image
 1. Faceți clic pe butonul Meteo Imaginea cu butonul Meteo de pe Bara Bing din Bara Bing.
 2. Faceți clic pe Opțiuni.
 3. Efectuați una sau mai multe dintre următoarele acțiuni:
  • Pentru a adăuga o localitate în listă, faceți clic pe Adăugare, introduceți numele localității, faceți clic pe Căutare, apoi faceți clic pe localitatea dorită.
  • Pentru a modifica ordinea în care apar localitățile când faceți clic în prognozele meteo ale acestora, selectați orașul, apoi faceți clic pe butoanele săgeată în sus și în jos.
  • Pentru a modifica localitatea implicită, selectați localitatea dorită din listă, apoi faceți clic pe Stabilire ca implicit. Vremea în localitatea implicită este afișată întotdeauna pe butonul Meteo și apare prima când faceți clic pe butonul Meteo de pe Bara Bing.
 4. Faceți clic pe Închidere.
Note
 • Dacă nu vedeți caracteristicile descrise aici, e posibil să nu aveți cea mai recentă versiune de Bara Bing. Pentru a o instala, accesați Pagina de descărcare a Barei Bing.
 • Este posibil ca unele dintre funcționalitățile și caracteristicile descrise aici să nu fie complet disponibile în țara sau regiunea dvs.

Subiecte asociate

Despre Bara Bing
Alegeți și organizați butoanele în Bara Bing

See more videos...