Traduceți site-urile web

Permiteți Barei Bing să traducă automat pagini web pentru dvs.

Bara Bing Translator este un serviciu gratuit de traducere automată pe care aveți posibilitatea să îl utilizați pentru a traduce instant în alte limbi textul de pe site-urile web. Bara Bing Translator utilizează tehnologia de traducere automată statistică Microsoft Translator, care asociază cuvinte și expresii cunoscute cu echivalentele lor în alte limbi. Traducerea automată poate fi utilă pentru vorbitorii non-nativi, pentru a capta esența informațiilor de pe un site web, însă computerul nu este un vorbitor nativ, iar textul tradus automat nu este neapărat 100% precis.

  1. Deschideți Internet Explorer.
  2. Navigați la pagina web pe care doriți să o traduceți.
  3. Faceți clic pe butonul Translator Imaginea cu butonul Translator de pe Bara Bing din Bara Bing.

    Dacă nu vedeți butonul Translator, adăugați butonul la Bara Bing. Pentru mai multe informații, consultați Alegerea și organizarea butoanelor în Bara Bing.

  4. În bara Translator din partea de sus a paginii, selectați limba în care doriți să apară site-ul web.

    Pentru a vedea orice propoziție tradusă de pe pagina web în limba sa originală, indicați spre traducerea acesteia.

Pentru mai multe informații despre Translator Bara Bing, accesați pagina de pornire Microsoft Translator. Pentru informații despre limbile acceptate, trimiterea de feedback sau alte întrebări despre Microsoft Translator, consultați Ajutor Microsoft Translator.

Note
  • Dacă vizitați o pagină web care este scrisă în altă limbă decât limba implicită din browser, Bara Bing Translator vă întreabă automat dacă doriți să o traduceți. Pentru a traduce pagina web în limba implicită a browserului, în avertizarea care apare sub caseta de căutare Bara Bing, faceți clic pe Da.
  • Bara Bing Translator rămâne pornit câtă vreme vă aflați pe aceeași pagină web. Când navigați la o altă pagină web, Bara Bing Translator se oprește până când alegeți să traduceți din nou.

Subiecte asociate

Despre Bara Bing

See more videos...