Actualizarea programului Bară Bing

Trebuie să aveți întotdeauna cea mai recentă versiune a Barei Bing.

La Bing, lucrăm în permanență pentru a face Bara Bing mai performantă, îmbunătățind caracteristicile existente și creând caracteristici noi de care să vă bucurați. Aceste actualizări ale Bara Bing se efectuează automat și nu necesită nicio acțiune din partea dvs.

Dacă lansăm o caracteristică nouă sau are loc o îmbunătățire semnificativă a unei caracteristici existente, este posibil să vedeți o avertizare care vă informează în legătură cu actualizarea.

  • Uneori, va apărea imediat un buton nou pe Bara Bing, cu o pictogramă nouă și un indicator care arată Nou.
  • Uneori este nevoie să adăugați manual un buton nou, înainte ca acesta să devină vizibil pe Bara Bing. În partea dreaptă a Bara Bing, faceți clic pe butonul Setări Imagine cu pictograma pentru setările Barei Bing. Butoanele disponibile pentru adăugare la Bara Bing sunt listate în coloana din stânga. Pentru a adăuga un buton, alegeți-l din lista Butoane pe care le puteți adăuga, apoi faceți clic pe Adăugare. Pentru mai multe informații, consultați Alegerea și organizarea butoanelor în Bara Bing.
Notă

Dacă nu vedeți caracteristicile descrise aici, e posibil să nu aveți cea mai recentă versiune de Bara Bing. Pentru a o instala, accesați Pagina de descărcare a Barei Bing.

Subiecte asociate

Despre Microsoft Update
Instalarea programului Bară Bing

See more videos...