Filtriranje slik po vrsti licence

Za iskanje slik, ki so lahko na voljo za osebno ali komercialno uporabo, uporabite filter licenc.

Ko boste iskali slike, ki jih boste uporabljali, delili ali spreminjali za osebno ali komercialno uporabo, uporabite filter licenc. Ta filter temelji na Sistem licenciranja organizacije Creative Commons. Izberite možnost filtra, če želite videti rezultate slik, ki ustrezajo vaši predvideni uporabi.

O filtriranju po licenci

To so možnosti, po katerih lahko filtrirate, in kako jih lahko uporabite:

  • Javna domena: ustvarjalec slike se v največjem možnem obsegu, ki ga dovoljuje zakonodaja, odreka svojim izključnim pravicam. Več o tem.
  • Brezplačno deljenje in uporaba: slike lahko delite in jih uporabljate. Spreminjanje ali urejanje slik morda ni dovoljeno. Prav tako morda ni dovoljeno spreminjanje, deljenje in uporaba za komercialne namene. Ta možnost ima običajno največ rezultatov.
  • Brezplačno komercialno deljenje in uporaba: slike lahko delite in jih uporabljate za osebne in komercialne namene. Spreminjanje ali urejanje slik za osebno ali komercialno uporabo morda ni dovoljeno.
  • Brezplačno spreminjanje, deljenje in uporaba: slike lahko spreminjate, delite in jih uporabljate. Spreminjanje, deljenje in uporaba za komercialne namene morda ni dovoljena.
  • Brezplačno spreminjanje, deljenje in komercialna uporaba: slike lahko spreminjate, delite in jih uporabljate za osebne in komercialne namene. Ta možnost ima običajno najmanj rezultatov.

Ko najdete sliko

Ko najdete sliko, ki jo želite, pojdite na njeno izvorno spletno mesto in ugotovite njeno dejansko licenco. Nato pojdite na spletno mesto pojdite na spletno mesto organizacije Creative Commons in pozorno preberite licenco, da boste razumeli vsa njena določila, omejitve in odgovornosti. Po tem bi morali vedeti, kako in kdaj lahko sliko uporabljate.

Opomba

Bing ne preverja ali zagotavlja, da je posamezna licenca povezana z določeno sliko ali da jo lahko v skladu z njo uporabljate.

Če imate vprašanja o licencah, glejte Pogosta vprašanja o organizaciji Creative Commons.

Če filtrirani rezultati vključujejo slike, ki ne ustrezajo izbrani licenci, na dnu strani z rezultati slike kliknite Povratne informacije in nam to sporočite.

See more videos...