Zdravstvene informacije v storitvi Bing

Več o tem, kako Bing sodeluje s strokovnjaki za pregled zdravstvene vsebine.

Zdravstvene informacije v storitvi Bing zagotavljajo zaupanja vredni partnerji, ki ustvarjajo zdravstveno vsebino, in graf znanja storitve Bing. Informacije o številnih zdravstvenih stanjih pregleduje skupina zdravstvenih strokovnjakov.

Katere zdravstvene informacije so na voljo v storitvi Bing?

  • Zdravstvena stanja: Več o vzrokih, simptomih, preventivi, zapletih, diagnozi, zdravljenju in strokovnjakih, s katerimi se lahko posvetujete.
  • Diagnostični testi: Več o tem, kako se pripraviti, kaj pričakovati, tveganja in zapleti ter kako interpretirati rezultate testa.
  • Postopki zdravljenja: Več o tem, kaj pričakovati pred postopkom, med njim in po njem ter več o tveganjih in zapletih.
  • Simptomi: Pogosti vzroki, kdaj obiskati zdravnika in možnosti samooskrbe.
  • Zdravila: Neželeni učinki, interakcije in opozorila.

Katere vire uporablja storitev Bing za zagotavljanje zdravstvenih informacij?

Storitev Bing zdravstvene informacije pridobiva s spletnega mesta družbe First Databank in drugih zdravstvenih spletnih mest. Podjetje Focus Medica zagotavlja informacije o zdravstvenih stanjih, simptomih, testih in postopkih. Te informacije pregleduje skupina zdravstvenih strokovnjakov. Skupina ne pregleda določenih iskalnih izrazov storitve Bing ali rezultatov, prikazanih za te izraze. Trenutno so v skupini:

  • Dr. Bo Burns, DO, FACEP, Družinska fundacija George Kaiser, predsednik urgentne medicine (Univerza Oklahoma)
  • Dr. Ilya Aleksandrovskiy, dr. med. (Univerza Buffalo)
  • Dr. Patrick Kearns, magister javnega zdravja (Medicinska šola Harvard), podiplomsko potrdilo iz medicinske vzgoje (Univerza v Glasgowu), MRCP UK
  • Dr. Rahul S. Gandhi, magister javnega zdravja (Medicinska šola Harvard), diploma iz medicine in kirurgije (Univerza Auckland)

Med iskanjem zdravstvenih informacij lahko vidite razdelek »Ljudje iščejo tudi«. Vir teh informacij so iskalne poizvedbe in naš graf znanja.

Če iščete določen simptom, lahko vidite razdelek »Povezana zdravstvena stanja«. Vir za informacije v tem razdelku so iskalne poizvedbe in naš graf znanja. Ustreznost teh rezultatov preverimo.

Kako storitev Bing zagotavlja zdravstvene informacije v različnih jezikih?

Storitev Bing podatke v angleščini pridobiva od neodvisnih ponudnikov in jih prevaja. Za dodajanje informacij po potrebi uporabljamo tudi podatke iz zdravstvenih spletnih mest. Prevodi zdravstvenih informacij naj bi bili uporabljeni kot referenca in ne kot zdravstveni nasveti. Microsoft podatkov ni pregledal in ne zagotavljamo, da so popolnoma točni.

Posvet z zdravstvenim delavcem

Zdravstvene informacije v storitvi Bing niso zdravstveni nasveti in ne veljajo za vse. Če imate zdravstvene težave, se obrnite na zdravstvenega delavca. V nujnih primerih takoj pokličite svojega zdravnika ali lokalno številko za klic v sili.

Prijava nepravilnih informacij

Če želite posredovati povratne informacije o zdravstvenih informacijah v storitvi Bing, uporabite povezavo za povratne informacije na dnu katere koli strani.

Opomba

Zdravstvene informacije so na voljo samo za najbolj iskane teme in niso mišljene kot popoln seznam stanj ali zdravljenj.

See more videos...